- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
De igen, befér. A lapodban valamiért biztos voltam hogy ATX lesz, úgyhogy rá sem néztem. Ha szempont hogy legyen ablaka a háznak, meg nem cserélnél komponenst, akkor pedig az Aerocool atomic lightot tudom ajánlani, abba fér vízhűtés, van hely HDDknek is meg nagyobb videó kártya is befér ha bővítenél a jövőben/játékra is használnád és hasonló árban van az is. Ha nem tervezel ilyesmit akkor netezős videókártya nélküli setuphoz ez a jonsbo C6 szerintem verhetetlen.
A C6 szellőzésével sem volt semmi gondom videókártya nélkül, pedig csak elől meg fent van benne venti, meg belezsúfoltam egy nagy CPU hűtőt egy SSDt és két HDDt is, igaz kellett hozzá kicsit matekozni. Ami még érdekes, hogy halkabb mint az aerocool ház volt és a HDDknek is jobb lett a hőmérsékletük ebben, pedig az aerocool alsó külön rekeszébe voltak téve itt meg a CPU hűtő tolja rájuk a levegőt.
Van itthon egy régi házam ami hasonló méretű mint a mostani tiéd, talán 1-2centivel kisebb a te jelenlegid, csak hogy mire számíthatsz:
Jonsbo c6-Tiéd(+1-2 centi hosszban és magasságban)
Jonsbo c6- AerocoolAerocool-Tiéd
Új hozzászólás Aktív témák
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest