Új hozzászólás Aktív témák

• stratova

veterán

(#5548) zodo
    Gondoltam hogy ilyen funkciót lát el, csak meglepett mert az Asrock lapnál pl. minden tuningra vonatkozó lehetőség kizárva a teszt alapján.
    A C200-ra térve azért vetettem fel, mert ha netán eladásra kerül lehet jól jön ha ilyan csatlakozóarzenállal rendelkezik a kis HTPC. Bár új rendszer kiépítésénél tán elég a hdmi és az optikai hang végülis jelenleg nincs hozzá még komolyabb hangfalszett.

(#5549) Osibaa
    Igen valami hasonlóra Zatace alapon, közel ilyen feladatkörrel talán még egy kis virtualizációval megspékelve, de arra azért már kevés lenne.

(#5550) Mercutio_
    Köszönöm az infót. Azért linkeltem a C200-at mert árban és multimédiás tudásban is ez jelentené a plafont nálam egy jövőbeli HTPC-nél, ami cserében legalább 4-5 évig szolgálna maximum fejlesztve lenne, ha később értelmes árban van hozzá használt "alkatrész" (esetleg APU, RAM, HDD).
    Egyébként a linkelt kis apróság érdekes csak egy slim meghajtót hiányolok róla.

(#5554) Pista0001
    Köszi, az sajnos elég kemény ár. Nem tudom ér-e annyit a csatlakozó armada wifi, bt távirányító nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés