Új hozzászólás Aktív témák

• gyuratzf

csendes tag

Sziasztok!

Elmesélem új gépem eddigi történetét.
    Tehát a konfig:
    Cooler Master RC-100 ház, Intel DG41MJ lap, Intel E5500 gyári hűtővel, 2 GB PQI memória, 500 GB SAMSUNG ECOGREEN vinyó.

IPON-ban rendeltem 3 nap alatt megjött. Összeraktam, elindult, de nagyon hangos volt. A nejem rám is szólt, hogyha ez lesz a gépe, akkor felejtsem el, ő ezt nem hallgatja egész nap.
    Feltettem pendrive-ról az eredeti Win7 HP operációs rendszert, az Intel cuccait telepítettem éppen (a fülem csengett az idegesítő táp zakatolástól) és kimentem a mosdóba. Csak egy nagy puffanást hallottam. Gép áll és nem indul.
    Ekkor elkövettem egy nagy hibát! Gyanítottam, hogy a táp a ludas, IGY SZÉTSZEDTEM! Igen a táp belseje kicsit kormos "vala".
    Most mi lesz? Gondolom buktam a garanciát, én marha! Gép normál ATX tápról szépen és CSENDESEN muzsikál a konfig, de ebbe a házba csak FlexATX táp megy bele.

A kérdéseim:
    Gondolom a garanciát buktam, de nagyobb baj, hogy honnan szerzek FlexATX tápot? Neten újat nem találtam, egy VATERÁS használtat találtam csak eddig. Tud valaki elfogadható árú FlexATX tápot (lehetőleg újat és CSENDESET)?
    Ha nem lesz táp, akkor a meglévő ATX ház vajon kompatibilis-e az ITX alaplappal? Esetleg egy CODEGEN MX-31-A2 házat lehet-e venni táp nélkül?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés