Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuratzf
csendes tag
Sziasztok!
Elmesélem új gépem eddigi történetét.
Tehát a konfig:
Cooler Master RC-100 ház, Intel DG41MJ lap, Intel E5500 gyári hűtővel, 2 GB PQI memória, 500 GB SAMSUNG ECOGREEN vinyó.IPON-ban rendeltem 3 nap alatt megjött. Összeraktam, elindult, de nagyon hangos volt. A nejem rám is szólt, hogyha ez lesz a gépe, akkor felejtsem el, ő ezt nem hallgatja egész nap.
Feltettem pendrive-ról az eredeti Win7 HP operációs rendszert, az Intel cuccait telepítettem éppen (a fülem csengett az idegesítő táp zakatolástól) és kimentem a mosdóba. Csak egy nagy puffanást hallottam. Gép áll és nem indul.
Ekkor elkövettem egy nagy hibát! Gyanítottam, hogy a táp a ludas, IGY SZÉTSZEDTEM! Igen a táp belseje kicsit kormos "vala".
Most mi lesz? Gondolom buktam a garanciát, én marha! Gép normál ATX tápról szépen és CSENDESEN muzsikál a konfig, de ebbe a házba csak FlexATX táp megy bele.A kérdéseim:
Gondolom a garanciát buktam, de nagyobb baj, hogy honnan szerzek FlexATX tápot? Neten újat nem találtam, egy VATERÁS használtat találtam csak eddig. Tud valaki elfogadható árú FlexATX tápot (lehetőleg újat és CSENDESET)?
Ha nem lesz táp, akkor a meglévő ATX ház vajon kompatibilis-e az ITX alaplappal? Esetleg egy CODEGEN MX-31-A2 házat lehet-e venni táp nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest