Új hozzászólás Aktív témák

• AxBattler

félisten

válasz VinoRosso #49812 üzenetére

Igen, az Ophion 7L-ba csak LP kártya fér... mondjuk ahogy nézem, kis flexeléssel lehet a második slotnak is helyet csinálni.
    Viszont benéztem egy dolgot: azt hittem, alulra csak 1db venti megy, de csak a gyári kiszerelés megy így, a specifikációkból kiderül, hogy alulra is nyugodtan lehet 2db-ot elhelyezni! Bár a manual ezt nem támasztja alá... :U
    + ha meggondolom, akkor alulra lehet jobb slim ventiket venni, és azok mellett elférhet egy 1slot-os LP VGA, vagy egy 2slot-os, leszerelt burkolattal és ventivel, csak a bordát fennhagyva.
    Így már nem is olyan rossz ez a ház! :K

Látványos ez a "lebegő" szerkezet, főleg ha még valami RGB világítást is tennének alulra, az pulzálva nagyon jól mutatna esti fényviszonyok között!
    Pontosan melyik modell? Ja, hogy Osmi Case 3.1... ebből sem jut hozzánk.
    Azt mondjuk nem értem, hogy miért muszáj 30mm-ert spórolniuk a magasságból, hogy legalulra ne kerülhessen be +1db 140mm-es venti. Úgy nagyon szépen átfújná az egészet... de ha nem, hát ők biztos jobban tudják, fontosabb a 30mm. :U

(#49822) VinoRosso
    GTX 1650 GDDR6 nem elég combos LP karinak? :D

Egyébként tök jó ez az elrendezés, amit összedobtál:
    - két oldalról szívhatják be a friss levegőt (szigorúan csak mágneses porszűrőkkel ;));
    - felülre mehet egy 120mm-es venti, ami fölfelé fújja a meleget;
    - de hova mennek a 2.5"-os meghajtók; az előlapra függőlegesen?

Új hozzászólás Aktív témák