- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
thx,ezt a zotacot énis néztem,de az a kis borda nem jön be.
Az asus sokkal jobban bejön.Megnéztem árgépen a hasonlókat de nemigen láttam,az asroc lapokon kicsi a hutés,nekem passziv kéne a házhutők dolgoznának csak.
Kb miféle teljesitményre számithatok egy ilyen alaplappal?
win7 lenne rajta,netezésre meg max filmnézésre lenne használva.
egy 2gigás modul lenne benne ramként megy egy sata2es noti vinyó.
Van ebből delux távval ez nagyon tetszik,
[link]
Sztem ez lesz bár elég húzós az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robotporszívók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nintendo Switch 2
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest