Új hozzászólás Aktív témák

• neverless

tag

Sziasztok

Új ITX ház vásárlásán töröm a fejem. Most egy silverstone SG05B házban van a vas, de ezt elajándékozom, ha találok helyette másik értelmes házat.

A lian-li pc-q07, q08 illetve q11 háznál ragadtam le jobban. A q07-et sokan lehúzták itt a gyenge szellőzése miatt, szóval q08 és q11 között gondolkodom. 2 HDD hely nekem elég lenne már, illetve 5k val olcsóbb is a q11, így affelé hajlok.
    A q11-el kapcsban lenne egy nagyon hülye kérdésem: Van egy front ventije, aminek ugye az lenne a lényege, hogy szívja be kintről a hideg(ebb) levegőt. De mégis honnan szívja be? Az előlap ugye tömör anyag, nincs ott olyan rácsozás, mint pl a PC-q08-on vagy éppen az SG05-ön. Látok a ház mindkét oldallapján egy hosszúkás téglalap alakú rácsozást; Itt jönne be kintről a levegő?! Az előlapi rácsozás (porszűrő szivaccsal) nekem sokkal hatékonyabb megoldásnak tűnik.

És még egy hülye kérdés:
    Asus AT3ION-t Deluxe deszkám van. Az SG05-ben ugye fekszik a lap. Bár passzív az alaplap, a nyári nagy melegben mégis jobbnak láttom egy 12es low rpm-es ventit a lap fölé tenni. Kókány módon egyszerűen csak rátettem mindenféle rögzítés nélkül :))
    Na a kiszemelt lian li házakban viszont vertikálisan helyezkedik el a deszka a ház egyik oldallapján. Fel tudom valahova fogatni a már meglévő 12es ventimet párhuzamosan az alaplappal...? :U

Ja és mégegy kérdés:
    Ha nem teszek be tápot, -márpedig nem teszek, mert külső tápos a deszkám, akkor tátong egy nagy lyuk a hátlapon. Ehhez vajon adnak valami takarólemezt?

üdv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés