- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverless
tag
Sziasztok
Új ITX ház vásárlásán töröm a fejem. Most egy silverstone SG05B házban van a vas, de ezt elajándékozom, ha találok helyette másik értelmes házat.
A lian-li pc-q07, q08 illetve q11 háznál ragadtam le jobban. A q07-et sokan lehúzták itt a gyenge szellőzése miatt, szóval q08 és q11 között gondolkodom. 2 HDD hely nekem elég lenne már, illetve 5k val olcsóbb is a q11, így affelé hajlok.
A q11-el kapcsban lenne egy nagyon hülye kérdésem: Van egy front ventije, aminek ugye az lenne a lényege, hogy szívja be kintről a hideg(ebb) levegőt. De mégis honnan szívja be? Az előlap ugye tömör anyag, nincs ott olyan rácsozás, mint pl a PC-q08-on vagy éppen az SG05-ön. Látok a ház mindkét oldallapján egy hosszúkás téglalap alakú rácsozást; Itt jönne be kintről a levegő?! Az előlapi rácsozás (porszűrő szivaccsal) nekem sokkal hatékonyabb megoldásnak tűnik.És még egy hülye kérdés:
Asus AT3ION-t Deluxe deszkám van. Az SG05-ben ugye fekszik a lap. Bár passzív az alaplap, a nyári nagy melegben mégis jobbnak láttom egy 12es low rpm-es ventit a lap fölé tenni. Kókány módon egyszerűen csak rátettem mindenféle rögzítés nélkül
Na a kiszemelt lian li házakban viszont vertikálisan helyezkedik el a deszka a ház egyik oldallapján. Fel tudom valahova fogatni a már meglévő 12es ventimet párhuzamosan az alaplappal...?Ja és mégegy kérdés:
Ha nem teszek be tápot, -márpedig nem teszek, mert külső tápos a deszkám, akkor tátong egy nagy lyuk a hátlapon. Ehhez vajon adnak valami takarólemezt?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest