Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gubisadam

aktív tag

Sziasztok,

Sikerült a napokban csatlakoznom a mini-ITX csapathoz. Az alábbi konfigot raktam össze:

ház: Sharkoon CA-I
    alaplap: Asrock B360M-ITX/AC
    CPU: Intel i5-8600 + gyári cooler egyelőre
    SSD: Samsung 970 EVO 250GB PCI-E x4 (3.0) M.2 2280 SSD
    HDD: WD blue 1TB
    RAM:HyperX Fury Black 8GB 2666MHz DDR4 Kit of 2 XMP 2.0
    táp: Corsair CX450M

Tapasztalatok:
    A korábbi gépem egy i5-2500K volt. Ott is SSD-n volt a rendszer és gyors gép volt. Viszont ez a pici gép nagyon meglepett. Jelenleg 6-7mp a teljes boot idő. 8mp-nél már szól a spotify :)

A ház szerelése nem a legkönyebb, bár az piros pont hogy minden oldala teljesen leszedhető. A tetején van egy 12cm-es gyári venti, ez szépen tolja kifelé a meleget. Alulra betettem még egy kis 6 cm-es halk ventit hogy szívja belefé a friss levegőt.

Itt találtok pár fotót és tesztet. Elsősorban a mérete miatt váltottam a korábbi Full ATX méretről, mert nem fért el a gép a jelenlegi lakásban. Később majd íróasztalváltáskor normálisabban rendezem el az asztalon a tárgyakat.
    A HDD miatt van most egy kis szívás mert kell szereznem egy egyenes fejű sata tápcsatit mert a fűzőtt tápkábelen a feje nem fér oda...Ezért van leszedve a doboz bal oldala

Van esetleg javaslatotok kis méretű procihűtőre ami jobb lehet mint a gyári? max 9cm magasságig.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés