Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Velük kapcsolatban azért érdemes rákérdezni, hogy pontosan meddig szól a garancia.
Én tápot rendeltem tőlük, 2 évet akartak a Corsair RM650x-re adni, a honlapjukon 72 hónap volt. Erre az volt a válasz, hogy az a gyártói. Amikor közöltem, hogy a gyártó 10 évet ad akkor nagy lett a hallgatás.
Lemondtam a rendelésem, majd az üzletvezető visszahívott és szeretett volna kioktatni, hogy mi merre hány óra. Amikor látta, hogy meddő vita, mert nem tud belőlem hülyét csinálni, emelet hangon elköszönt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest