Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- 
			  LOGOUT Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Erdei88 veterán 
- 

Erdei88 veterán Ez egy jó videó róla 
 Noctua vs. Arctic, Nidec - Ultimate 120mm Fan Re-match!
- 

Erdei88 veterán válasz  mpierre

üzenetére mpierre

üzenetéreElvileg nem lehet, itt válaszoltak rá 
 Cooler Master NR200 & NR200P - Answering Your Questions and Comments
- 

Erdei88 veterán válasz  AxBattler

üzenetére AxBattler

üzenetéreNekem amúgy nagy dilemmám, hogy cseréljem-e le léghűtőre a kompaktom, és akkor a standard felállásban TG panellal használnám, vagy ahogy Optimum Tech videójában látható. 
 De akkor meg nem sok értelme volt a szálanként harisnyázott kábeleknek  AM5 előtt ha jól tudom már csak egy széria lesz Ryzenből, azt pedig támogatja a B450, magam részéről nem sok értelmét látom. A 60 ezertől induló B550 ITX-es lapokat pedig elég drágának tartom 
- 

Erdei88 veterán Cooler Master NR200 & NR200P - Answering Your Questions and Comments Szerencsémre összehasonlítja a Neo Minivel is. Nagyon tetszik az NR200P 
- 

Erdei88 veterán Elkezdtem az átköltözést a Neo Mini-be. Azt kell mondjam az RM650x kábeleivel szenvedek nagyon. Túlságosan merevek és vastagok. Így, sajnos vennem kell harisnyázott kábeleket. 
 Van-e ajánlott típus, amit Ti is használtok? Egy alaplapi 24 és 8 pinesre lenne szükségem összesen
 A gyári Corsair a 18 ezres indulóárával számomra elfogadhatatlan 
- 

Erdei88 veterán Ha esetleg valakit érdekel, MetallicGear Neo Mini ITX most ingyenes szállítják, igaz a magas euro miatt 23 ezerre jön ki. 
 Én már rendeltem egyet, meg is érkezett, hibátlan, bontatlan!
- 

Erdei88 veterán Ha szeretnék vásárolni egy GEEEK A1 MINI ITX-et, akkor egy Pico táp és hozzá adapter is be kell szereznem? 
 Ezeket honnan és milyen áron lehet beszerezni?
- 

Erdei88 veterán Köszönöm a tanácsokat,ezen a vonalon fogok nézelődni.  
- 

Erdei88 veterán nem biztosan, hogy szorosan ide tartozik, ezért offba teszem Az ITX konfigomban van egy Asrock J3455-itx alaplap 2x4gb ddr3 sodimm egy ssd és egy hdd Azon töröm a fejem hogy egy kicsit erősebbre váltanék. Mi a véleményetek egy G4400 előre lépes lenne vagy annál azért erősebb kellene? 
- 

Erdei88 veterán válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreJ3455-ITX illetve N3700-ITX-et tudom ajánalni 
 Most J3455-ITX-et használok 4K-s filmekkel és több száz torrenttel is megbírkózok, egy SSD+HDD párossal
- 

Erdei88 veterán válasz  AxBattler

üzenetére AxBattler

üzenetéreVelük kapcsolatban azért érdemes rákérdezni, hogy pontosan meddig szól a garancia. 
 Én tápot rendeltem tőlük, 2 évet akartak a Corsair RM650x-re adni, a honlapjukon 72 hónap volt. Erre az volt a válasz, hogy az a gyártói. Amikor közöltem, hogy a gyártó 10 évet ad akkor nagy lett a hallgatás.
 Lemondtam a rendelésem, majd az üzletvezető visszahívott és szeretett volna kioktatni, hogy mi merre hány óra. Amikor látta, hogy meddő vita, mert nem tud belőlem hülyét csinálni, emelet hangon elköszönt...
- 

Erdei88 veterán válasz  szabi__memo

üzenetére szabi__memo

üzenetéreMert a rosszul beállított torrent megette a 4Gbot, amit úgy kompenzáltam, hogy vettem még 4-et. 
 Persze ez később kiderült hogy user error volt így megmaradtMinimálisat kellene rafizetnem a mostani alaplapra, így lehet lecserélem 
- 

- 

Erdei88 veterán válasz  Patice

üzenetére Patice

üzenetéreÉn is N3150-et használok, eddig nagy elégedettséggel. Eddig FullHD Blu-ray filmeket néztem rajta, illetve 4K-s sorozatot (Better Call Saul). Nem okozott neki gondot Fogyasztásmérővel 15-18W között fogyaszt az egész konfig. 4GB DDR3L, és WD Red 1TB. Viszont, csak gondolkozok, hogy esetleg lecserélem. Van olyan alternatíva ami esetleg belefér 20W-30W-os fogyasztásba? N3700/J3710 amiben elvileg már Pentium procival, mennyivel lenne erősebb? Megérné váltani? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)