Új hozzászólás Aktív témák

• McLaca

őstag

Uraim (és esetlegesen hölgyeim :) ), hiánypótló fotók következnek:

Látható, hogy a sima, mezei Intel gyári hűtő van benne (olyasmi, mint az ipon tesztjében, csak ott a fotó lett elég béna), amit azt hittem, megy a sufniba, mert biztos hangos, erre kiderült, hogy egyáltalán nem az. Legalábbis nem nagyon hallatszik ki belőle semmi a házból. Kb. 50mm magas, amennyire le tudtam mérni (nem volt kedvem a tolómérőért lemászni az alagsorba) és mint látható, van még felette hely. A merevítő alá tényleg éppenhogy nem férne be, szóval olyan deszkáknál, amiknél balra orientált a CPU foglalat, gondot okozhat a kasztni (de akinek van kedve vágni, reszelgetni... :D)

Ha cserélem a hűtőt, akkor max. a hatékonysága miatt, majd meglátjuk, megy-e a 65W TDP-jű proci 70°C fölé. BIOS-ban 50 körül mocorgott, és a BIOS elvileg maximumon hajtja.
    Egy Shuriken valószínűleg nem férne be, vagy ha mégis, nem sok hely maradna felül, friss levegőt szívni. Bár úgy volt, hogy a gép ma még csak félkész lesz, mert majd másik procihűtő, meg ventilátorok kerülnek bele, de a gyári intel hűtővel mégis összeraktam, viszont aggasztó, hogy semmi nem szívja ki a levegőt a házból, szóval így lehet, nem állnék neki Win7-est telepíteni, amíg meg nem jön a 2×6cm+1×8cm venti (meg kell kábelkötegelő is, mert a kicsi vékony eltűnt, csak vastag van, a házban meg így kupi van. :) ).

Apropó, nem akármilyen nehézségek árán tudtam lefotózni, oldalról csak telefonnal ment, az fért be a kasztniba.

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés