Új hozzászólás Aktív témák

• Osibaa

senior tag

válasz HookR #3188 üzenetére

OFF:

ATX táp, 2 slotos 27 centi hosszú vidikártya, több darab 3,5" HDD... nem egyszerűbb ezt egy mATX házba berakni? Egy 17x17 cm-es lap tényleg annyivel csábítóbb egy 24,5x24,5 cm-es lapnál, hogy emiatt zéróról építs fel neki egy házat? Értem én, hogy kihívás és hasonlók... jól van, befogom, nem vagyunk egyformák. :)

ON:

Alapvetően tetszik a koncepció. ;) Ha jól értem, akkor 2 hőzóna van benne, az egyik a vidikártya, ami a ház alsó részében elintézi magának a hűtést (alul beszív, hátul kifúj), illetve van a ház + táp, ahol a tápot is az alaplap hűtésére használod, és az egész felső zónából kiszippantja a meleget a két felső brutál venti. Egy dolgot érzek úgy, hogy gondolkodni kellene rajta, a merevlemezek elhelyezését. Értem én, hogy az ATX táp miatt nem fér sehova, de a ház oldalára "akasztást" nem tartom jó megoldásnak. Egyrészt így növeli az egész ház méreteit, másrészt ilyen közel az oldallaphoz szerintem felerősödik a zörgése, harmadrészt a hűtés szempontjából sem tűnik optimálisnak. Ezeknek kellene még valami jó kis helyet találni a ház belsejében, lehet az általad is írt SFX táp a jó megoldás erre, nem tudom. Van esetleg olyan rajzod, ahol SFX táp van bent (és mondjuk nem függ a ház oldalán a két lemez)? Mekkora lenne úgy a ház teljes mérete?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés