Új hozzászólás Aktív témák

• Goose-T

veterán

válasz @aMoRF #31296 üzenetére

Nekem volt LC-1340mi házam, nálam még jól működött majdnem egy évig, de eladtam, és az új tulajnál pár hónap múlva elfüstölt. Pedig csak egy brazosos konfig volt benne (25W), de az is mindig a határon volt melegedés szempontjából. Raktam bele 4 centis ventiket is, de azok sem értek sokat. Felejtsd el azt a házat. Most egy Chieftec FI-01B házban üzemel egy A10-5700-as konfig (65W) már több, mint három éve, erre már lehet építeni. Játékra is sokat használom, de mindig stabil és hűvös marad. Kicsit nagyon, mint az LC, de még ez is aprónak számít a 6,45 literével azokhoz a leviatánokhoz képest, amit itt egyesek ITX háznak neveznek. ;] (Bitfenix Prodigy és társai...)

Szerk.: még három év után is jó példának tartom a gépemet, itt írtam róla. Azóta már sokkal jobb, 250W-os táppal adják ezt a házat, szóval már azt sem kell lecserélni. (Nem mintha nekem le kellett volna, de nagyon olcsón találtam azt a Seasonicot.) Egyébként pár hónapja került egy SSD is a gépbe a kisvinyó mellé, de azzal sem melegszik jobban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés