- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
@aMoRF #31296 üzenetére
Nekem volt LC-1340mi házam, nálam még jól működött majdnem egy évig, de eladtam, és az új tulajnál pár hónap múlva elfüstölt. Pedig csak egy brazosos konfig volt benne (25W), de az is mindig a határon volt melegedés szempontjából. Raktam bele 4 centis ventiket is, de azok sem értek sokat. Felejtsd el azt a házat. Most egy Chieftec FI-01B házban üzemel egy A10-5700-as konfig (65W) már több, mint három éve, erre már lehet építeni. Játékra is sokat használom, de mindig stabil és hűvös marad. Kicsit nagyon, mint az LC, de még ez is aprónak számít a 6,45 literével azokhoz a leviatánokhoz képest, amit itt egyesek ITX háznak neveznek.
(Bitfenix Prodigy és társai...)
Szerk.: még három év után is jó példának tartom a gépemet, itt írtam róla. Azóta már sokkal jobb, 250W-os táppal adják ezt a házat, szóval már azt sem kell lecserélni. (Nem mintha nekem le kellett volna, de nagyon olcsón találtam azt a Seasonicot.) Egyébként pár hónapja került egy SSD is a gépbe a kisvinyó mellé, de azzal sem melegszik jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG MAXIMUS Z790 APEX, garanciális, hibátlan!
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT 3200 MHZ Bontatlan. Új!!!!!
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Asus Rog Srtix Z790-H Gaming Wifi eladó 2026.12-ig magyar garival! - Eladva, értékelésre vár
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest