Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

Na végre én is alkottam. Még nincs teljesen kész, de legalább már van hova költöztetni a konfigot.

A képek között látható, hogy majd milyen egyedi élvédő fog rá kerülni a jövőben, csak még el kell készítenem. És láthatóak, hogy nútok futnak körbe a fenyőlapokon alul felül és elöl, ide majd vagy füstüveg, vagy egyedi oldallemezek fognak becsúszni hátulról (ezek szintén "work in progress" státuszban).

Az előlapra ideiglenesen felfogatott szúnyogháló is valószínűleg fémhálóra lesz cserélve, de ez még a jövő zenéje. Azt még nem döntöttem el, hogy a 4x120-as ventihelyet fel is töltsem-e ventikkel? Eddig nem látom szükségét a proci is jól elvan passzívan, de ha később jön dVGA akkor valószínűleg kelleni fog neki.

Egyébként 300mm-es dVGA fér el, a képeken egy 280mm-es hibás 9800 GTX látható sablonnak. Az előlaphoz rövidebb videokártya esetén a 4x120-as radiátor is elfér (bár nem tervezek vizet). Egyelőre egy szintén ideiglenes nem-moduláris tápegység látja el a feladatokat, mert az aktuálisom meghalt és csak ilyen volt itthon. Látszik, hogy nem 20 méter tápkábel elrejtéséhez terveztem a gépet. :B

Az egyedi SSD és HDD tartó újrahasznosított IKEA-s bútorrögzítő derékszög elemből készült (csak az SSD hátsó részét tartó végét majd szebben le kell kerekítenem, mert így ronda. Tervben volt, de ennyi fért bele a hétvégébe).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés