Új hozzászólás Aktív témák

• Polllen

félisten

Hali,

korábban szó volt az Aerocool QS-101 házról, info hiányában bevállaltam egyet, mivel kellett egy fekvő mATX ház, ami nem méreg drága, van usb 3.0 és nem magasabb 15 cm-nél.

Mellette egy ML06B viskó

A ház váza masszív, viszont a felső és alsó leszerelhető lap és az alaplap tálca elég rugalmas. Az élek szépen eldolgozottak, van hozzá egy rakás csavar. Anyaghiba vagy pontatlan illesztéssel nem találkoztam.

Sajnos költözés közben valami baja lett a paneltápomnak :O így a sokk hatására bepróbáltam a házba egy ATX tápot (csak SFX-re van felkészítve) és a puhább anyagoknak köszönhetően be is fogadta a ház. Fedlapot is fel lehet rakni, bár a 3,5"-s vinyót nem az eredeti tervek szerint raktam be. Gyári furatokat használtam, ezért van lejjebb és lóg bele az mATX lap helyére. Új furatokkal szépen pozicionálható.

A táp egy régi noname vésztartalék, uh most meg is vagyok lőve, hogy rakjak bele egy normális ATX tápot, ami így is elfér, de a szellőzés nem lesz a legjobb, kicsit moddolni kellene az alaplap tálcán, mert a ventilátor elől ki fog takarni 2-3 cm-t vagy vegyek bele egy Seasonic 350W-s SFX tápot. A keret max 15k erre.

Ki mit gondol?

Ami kimaradt: A gyári venti 3-pines, szépen szabályozható 200-1800 RPM között, 800-tól hallom, 1000 felett meg már zavar, uh be is lőttem 600 RPM-re. Hőmérsékletet egyelőre nem írnék, mert ez a táp 1 óra után már meleg levegőt fúj magából és csak fűti a házat.

Gyári pozícióban a 3,5"-s vinyó és az odd/hdd keret közötti távolság:

Már csak valami jó paszta kell közé! ;]

Új hozzászólás Aktív témák