- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Egyszerű, de nagyszerű...ezeknek az ennyiért is van linkelésnek nem sok értelmét látom, minekután a link a newegg oldalra mutat. Azt kell mondjam, hogy van, de nem nekünk, ugyanis nem szállítanak USA-n kívülre, tehát nincs!
Mindenki orba-szájab linkelget neweggről, hogy ennek meg ennek ennyi az ára, de könyörgöm nem annyi. Számunkra az nem hozzáférhető csatorna. Akinek van ismije kint annak maximum tud működni.De igen, van olcsón H55-ös ECS lap 86$-ért (e-bay), bőven azután vettem észre hogy ezt megrendeltem, de nem bántam meg
Egyébként jövő héten rendelek H55-ös ECS lapot, ha be akar valaki szállni szóljon!
Zotac akkor se kéne ha ingyen vágnák utánam
Tudom, hogy jó, de unalmas!
Mercutio_: gondolom nem nem okoztam nagy meglepetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Jövedelem
- WOT - Roham
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest