Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

3700-on hetven-pár fok. Nincs 80. Nem is ez aggaszt, mert ez még elmenne, de még nem is fűtünk itthon..:D. Ha elmegyek és mondjuk nem viszem magammal (ez a másik válasz arra, hogy miért miniITX rendszerben van ilyen komoly konfig, azaz van, amikor bőröndben van egy lcd-vel együtt :D.) akkor itthon lehet akár 10 fokos diferencia a mostani és az akkor szobahőmérséklet közt, ami már megdobná 80 fölé load alatt. Ezt meg nem akarom, mert 1700km-ről nem tudom buherálgatni. Ha 10k, akkor 10k, de legyen rá valami megoldás. Eddig sem ezen spóroltam, a legutóbbi "sima" blokkom az egy Alpenföhn Brocken volt. :D.

Pár száz mhz is fontos lehet, 24/7-ben..;). Éves szinten elhiheted. :). Fogyasztásban egy úgy néz ki, hogy 3700-on a komplett gép, monitor nélkül full cpu load ~98W, 3400-on 88W. A legnagyobb difi 15W volt eddig. Konnektorból mérve persze. Ha a lap engedné (de nem engedi) használnám én 3900-on is, hiszen simán tudja ez a non K-s proci is. Sőt. A 3700 elég lenne, ha nem lenne ilyen forrófejű ez a szar. Komolyan mondom, a hat magos xeon nem volt ilyen meleg. :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés