- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Sziasztok!
Karburátor problémám van valószínüleg. Van egy 2012 Peuget Speedfight 50cc vízhűtéses robogóm. 17,5-ös karbival, folytás nélküli sportkifpufogóval illetve a vezérlő CDI-je is folytás nélküli.
3000-4000 közötti fordulaton alig akar megindulni a robogó, néha vissza is esik a fordulat picit. Lábbal vissza tudom tartani a robogot ha akarom. Amikor már felpörög 5000RPM felé ott már húz, de így is a csúcssebessége kb. 55km/h de az nem is érdekel. Inkább az a bajom, hogy egy kereszteződésbe vagy körforgalomba veszélyes vele belemenni.
Teljes kumplongot meg a variátoros rész szíjat már cseréltem benne, mert előtte felső tartományban is ugrált vissza fordulat kb. 6500-ről pl 6000-re és azt hittem csúszik a szíj vagy valami ilyesmi. De valószínű az is karbi volt. Mert most a csavarok állításával az már megszünt. De az, hogy alig indul el az zavaró.
75-ös főfúvóka van benne. Ha vennék egy új karbit akkor abban 70-es fúvóka van az eladó szerint, amibe 1-2 mérettel kellene feljebb lenni, így közel jó a 75. Neten meg ezt a formulát találtam 17,5 x 5 x0,9 = 78,75 fuvóka.
A súbertűn 5 fokozat van, valamiért a legfelsőben volt, most átraktam a középsőbe így jobb lett talán.
Ebből indultam ki, de várom a javaslatokat:
https://www.scribd.com/doc/94445613/Karburator-es-lehetseges-tuningolasa
Mit gondoltok mi lehet a baj?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- YouTube
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest