Új hozzászólás Aktív témák

• hd3650-65Hz

csendes tag

Sziasztok!

Karburátor problémám van valószínüleg. Van egy 2012 Peuget Speedfight 50cc vízhűtéses robogóm. 17,5-ös karbival, folytás nélküli sportkifpufogóval illetve a vezérlő CDI-je is folytás nélküli.

3000-4000 közötti fordulaton alig akar megindulni a robogó, néha vissza is esik a fordulat picit. Lábbal vissza tudom tartani a robogot ha akarom. Amikor már felpörög 5000RPM felé ott már húz, de így is a csúcssebessége kb. 55km/h de az nem is érdekel. Inkább az a bajom, hogy egy kereszteződésbe vagy körforgalomba veszélyes vele belemenni.

Teljes kumplongot meg a variátoros rész szíjat már cseréltem benne, mert előtte felső tartományban is ugrált vissza fordulat kb. 6500-ről pl 6000-re és azt hittem csúszik a szíj vagy valami ilyesmi. De valószínű az is karbi volt. Mert most a csavarok állításával az már megszünt. De az, hogy alig indul el az zavaró.

75-ös főfúvóka van benne. Ha vennék egy új karbit akkor abban 70-es fúvóka van az eladó szerint, amibe 1-2 mérettel kellene feljebb lenni, így közel jó a 75. Neten meg ezt a formulát találtam 17,5 x 5 x0,9 = 78,75 fuvóka.

A súbertűn 5 fokozat van, valamiért a legfelsőben volt, most átraktam a középsőbe így jobb lett talán.

Ebből indultam ki, de várom a javaslatokat:

https://www.scribd.com/doc/94445613/Karburator-es-lehetseges-tuningolasa

Mit gondoltok mi lehet a baj?

köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák