- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Véletlen betévedtem valami robogótuning webshop-ba, és láttam hogy van gyertya alá rakható hőfok mérő léghűtéses mocikhoz, ennek van valami értelme? Nyilván, borzalmasan széthegyezett versenymotornál gondolom igen, de utcára?
Illetve, kezdtem megnyugodni, mert mindenki azzal riogatott, hogy Italjethez nem lesz semmi alkatrész, és a morini blokk szar úgy ahogy van. Viszont minden van hozzá henger kipufogó, görgő, szíj minden. Idomok nincsenek, abba bele törődtem hogy csúnya marad örökre, de a kérdés még az volna, hogy ilyen szilentek, meg ilyesmik létező dolgok? 65 felett remeg az egész, azt mondták blokk szilent. Ilyesmiket lehet kapni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivaldi (böngésző)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged