- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Véletlen betévedtem valami robogótuning webshop-ba, és láttam hogy van gyertya alá rakható hőfok mérő léghűtéses mocikhoz, ennek van valami értelme? Nyilván, borzalmasan széthegyezett versenymotornál gondolom igen, de utcára?
Illetve, kezdtem megnyugodni, mert mindenki azzal riogatott, hogy Italjethez nem lesz semmi alkatrész, és a morini blokk szar úgy ahogy van. Viszont minden van hozzá henger kipufogó, görgő, szíj minden. Idomok nincsenek, abba bele törődtem hogy csúnya marad örökre, de a kérdés még az volna, hogy ilyen szilentek, meg ilyesmik létező dolgok? 65 felett remeg az egész, azt mondták blokk szilent. Ilyesmiket lehet kapni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SONY LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged