Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
válasz
huszi.gyb #47078 üzenetére
Szia!
Suzuki address-hez, sajna megtörtek egy hónapja, legalább a biztosító már fizetett...
Totálra vették, de szerencsére egy villával és első felnivel megúszom. Ja és persze első idom és taposó műanyag...
Legjobb az, hogy pont elotte generaloztam meg es vegre patent volt a robifestes miegymas...
Köszi
-
-
letepem
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok egy jó bontót Budapesten? Ha lehet pesti oldalon
Köszi előre is! -
urbi73
senior tag
válasz
body007 #47075 üzenetére
Hát akkor az a lényeg hogy jobban megy . Azért fura , mert azt írtad hogy nagy fordulaton fulladozik , pedig pont fordítva szokott lenni . Nagy fordulaton kidolgozza a felesleges benzint , viszont ha keveset kap akkor szokott fulladozni a motor , nálam legalábbis így volt .
A gyertyakép is sokat segít a megfelelő beállításban , + a jó karbi beállítás . -
huszi.gyb
senior tag
válasz
Mr.Peter #47072 üzenetére
HA csak a dekli cserés, akkor bontottan pár1000Ft-ból megúszod, ha tényleg jó rá a Dioé. De a pontos típust nem ismerem. Ha a főtengelynek van baja.. Az drágább mulatság. Hol szeretnél motort venni? Ha Budapesten, akkor tudok embert, aki átnézi neked vétel előtt, ha kell.
-
üszök
őstag
válasz
Mr.Peter #47068 üzenetére
Felejtsd el azt a típust,hacsak le nem veszed a deklit vásárlás előtt és meg nem nézed,hogy a ricni ép e a főtengely végén. Ha egyszer is sz@rul rakták össze úgy szét tudja nyalni,hogy többet nem lehet normálisan össze rakni.
Nézz abból a pénzből valami mást. Ha valami tetszik,azonnal menni kell.A jó vételek nincsenek 2 napnál tovább fent.Én két hete vettem egy ilyet. Frissen jött olaszból,volt mit csinálni rajta,de 75k-t megért.Főleg úgy,hogy 70-es Malossi henger van rajta,és úgy megy mint a veszedelem.
2000-ben rég nem gyártották már ezeket.90-es évek közepe mind.
-
huszi.gyb
senior tag
-
urbi73
senior tag
válasz
Mr.Peter #47063 üzenetére
Az lehet a nehéz görgő + erős kuplung rugó miatt is hogy később reagál ("indul meg ") a gázadásra ,ez csupán beállítás kérdése .
Hát az elég hülyeség szerintem hogy berúgókarral nem tudta beindítani ,( esetleg ha valami betegség miatt ) de önindítóval meg igen . Lehet valami hiba miatt szerelte le .
Milyen típusú motorokról van szó ? -
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék robogót vásárolni, és van néhány felmerült kérdésem.
Ma kipróbáltam kettő általam kiszemelt robit is, és az egyik a gázadásra elég későn reagált. Ez minek a jele lehet?
A másik amit megnéztem, szépen ment, gyorsan reagált a gázadásra, viszont a berúgó le volt szerelve, mert a tulaj szerint volt, hogy azzal nem tudta beindítani. Akkuról pöccre indult egyébként. Lehet valami rejtett hiba ezzel kapcsolatban? -
urbi73
senior tag
válasz
body007 #47061 üzenetére
? Ez érdekes mert azt írtad hogy feljebb raktad eggyel , így viszont lentebb került a tű , ami kevesebb benzint jelent a motornak .
Ha tőgázon fullad az jelentheti hogy kevés benzint kap a motor , nálam nagyobb főfúvóka csere oldotta meg a problémát . A gyári fúvóka a fojtás miatt 62 -es volt az enyémbe( Aerox) , de egy kis tuning miatt 76 - os lett jó bele , tűhelyzet az felülről a második rovátka , ez egyébként a gyári beállítás. + Kisebb görgő is kellett bele , jelenleg nekem 4 grammossal megy nagyon jól .
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Ubuntu Linux
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest