- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Régóta akartam valami nyolcvanas évekbeli, japán belpiacos robogót. Azt az igazi kis gombkerekű, virsligumis, kistestű. pöcsköszörűt. Na pénteken vettem egyet. Egy suzuki carna-t. Valami ritka darab lehet, mert alig találtam róla infót, alkatrészt hozzá újat pedig egyáltalán nem. Annyi kiderült hogy motorja és bizonyos elemei megegyeznek a suzuki love-al. Nem.mintha ehhez több alkatrész lenne. Konkrétan egyedül benzincsapot találtam újonnan. Szerencsére pont ez az egyetlen rossz alkatrés a masinán (a vákum membrán repedt, és a vákumcsövön csorgatja a benzint a szívócsőbe). Átmenetileg kapott egy kézi csapot.
Szépen indul, képességeihez mérten jól megy. Külsőre elég szakadék, de minden eleme ép, mindene megvan, mérsékelten rozsdás. töltése nem volt, már egy simson elba volt belegányolva. Kapott egy kínai robeszba való fesszabályzót, most már mindene világít, töltene is csak az akku döglött.
A sorsa az lesz, hogy darabokra szedjük, a vázat, felniket homokfuvatjuk, aztán megy a porfestőhöz, az idomzatot újra festjük valami szép színre, és kap valami retro matricázást. A blokk egyben van, azt csak kicsinosítjuk A karbi nagyon fura, nincs alapjárati levegőcsavar, és valami érdekes rézcsöves automata szivató van rajta. Először ki akartam cserélni, de meglepően jól működik, úgyhogy marad.
Holnap mutatok róla képet
www.simson4t.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatan fóliás, garanciás LaMetric Time okos asztali óra
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Eladó Midea M7 robotporszívó újszerű állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest