- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wedlock
tag
A robogókat és a nagymotorokat ne hasonlitsuk össze szerintem.Nálunk pl már csak az asszony használja a Jog-ot,én nagymotorral járok ha jó idő van.Amikor visszaültem a robira,én is szidtam hogy nem megy,a fékezést szinte a lábaimmal kell megoldani,stb.De mindezek mellet vallom,hogy a robik igenis nagyon hasznosak kisebb nagyobb városi utakra.Az,hogy te elsőre kifogtál egy selejtes példányt,nem azt jelenti hogy minden robogó ugyanolyan vacak.Persze itt is vannak hibalehetőségek,elromló alkatrészek,elvégre semmi sem örök életü.Azért utólag nézz a szivedbe,és valld be magadnak,hogy az a kis robi szerzett pár kellemes percet a bosszúság mellé.Nem igy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adobe Photoshop
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR