Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creepy
tag
Üdv!
Egyik barátom kérdezte tőlem, de nem tudtam rá választ adni. Ezért itt teszem fel ezt a kérdést!
Olyan programot keresnék, amivel egy adott videón lévő feliratot el lehet tüntetni. Nem tudom, hogy létezik-e ilyen.
Esetleg valami videószerkesztővel is meglehet csinálni? Vagy van hozzá külön program?
Köszi a válaszokat előre is! -
Creepy
tag
válasz
üzenetére
Én Sony Vegast ajánlanák, amiben rakni kéne a videóra egy kis kompresszort. Csak gondolom ezért a kicsi munkáért nem fogod megvenni a programot. Egyébként van egy macerás megoldás is, Audacity-be bekell rakni a videót, csak az baj, hogyha videót teszel Audacity-be, akkor ahoz külön plugint kell letölteni, mivel a program alapból csak hangfájlokat fogad be. Aztán ha készen is vagy, akkor össze kell vágjad a hangot a videóval, mivel az Audacity csak a hangot rendereli ki.
-
Creepy
tag
válasz
gergo5991
üzenetére
[Sweet Home 3D.] Nagyon könnyű a kezelése és ráadásul magyar nyelven is elérhető.
-
Creepy
tag
-
Creepy
tag
Bocsi a késő válaszért, de a g-mail nem jelezte a hozzászólásodat!
No! A portable verzióban nem lehet nyelvet választani, csak angol az alapértelmezett! De egyébként miért a portable verzióval kezdtek? Egyből töltsétek le a teljes verziót, és használjátok ki az ingyenes, professzionális adottságait! A teljes verzióban normálisan lehet magyar nyelvre állítani az egész programot.
-
Creepy
tag
válasz
rokendrol
üzenetére
Én?! Én több ilyen konvertálót nem ismerek, úgyhogy ne várj tőlem ajánlgatást! Már csak azért sem, mert hát ugye, amit én ajánlok, az rossz! Így ne is várj tőlem ez ügyben segítséget!
De ha körültekintesz egy kicsit az utóbbi hozzászólásokban, akkor láthatod, hogy valaki belinkelt neked egy jó pár alternatívát. Ha azok a programok sem segítenek, akkor hajítsd magad [ebbe] a topikba! Ott nagy valószínűséggel segítenek neked. -
Creepy
tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Zenét úgy tudsz könnyen letölteni, hogy beírod a www. és a youtube közé. Szóköz nélkül! Hogy "conv" Ahogy a képen is látható!
Majd nyomsz egy entert, és ez lesz látható. Bemásolod az adott zenének a linkjét és rányomsz a konvertálás gombra! Onnantól nem kell csináljál semmit, konvertálja, majd letölti neked a zenét. Kész!
-
Creepy
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ajánlom az Audacity programot. De PC-n vágjad meg, aztán tegyed a telefonra.
-
Creepy
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Akkor ajánlok egy programot, hátha bejön: ApowerPDF Editor
-
Creepy
tag
-
Creepy
tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ha valaki ért hozzá, akkor meglehet vele csinálni.
-
Creepy
tag
[Ez] a zeneszerkesztő szerintem nagyon szuper, most találtam rá. Hogy ha valaki ilyesmiféle programot keres, akkor itt van.
-
-
Creepy
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Kétmilliárd = sokat

-
Creepy
tag
Sziasztok! Nem tudom hogy hallottatok-e az Aegisub szövegszerkesztő programról? De én minden esetre nagyon jó kis programnak tartom. Nagyon egyszerű a kezelése, és a felülete is. Már vagy kétmilliárd filmet és riportot feliratoztam. (Van benne magyar nyelv is!) [Aegisub letöltés]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Esetleg valami videószerkesztővel is meglehet csinálni? Vagy van hozzá külön program?

De azt mondtad, hogy amit én ajánlottam az nem jó! Akkor miért az én hozzászólásomra írod ezt?
Audacity nem csak MP3-at tud! De egyébként PC360 utolsó mondatában levan írva, amit én akartam válaszolni.

) A videóvágás meg végképp egyszerű. (s)