Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
tordaitibi #45063 üzenetére
köszi, akk én összekevertem a két indítópultot. van a gépemen egy classic start menü, ami a régi, win98 stílusú start menü, és annak is van egy indítópultja, abba húztam, a linkeket, nem ebbe. összekevertem a kettőt, még a TCM kedvencekben is fordítva voltak megnevezve
az autostartos dologgal az a gond, hogy alapból mindent letiltok, ami autostart. remélem a bitlockert ez nem érinti.
@King Unique
ez a bitlocker jónak tűnik, azt hiszem ilyet kerestem. a haselo jobb szerinted, többet tud, megéri megvenni? de ezeket csak wines környezet tudja olvasni ugye, ha pl, mac-re, vagy linuxra dugom, az nem tudja dekódolni.@pc360
annak idején nagy felzúdulás volt, amikor a true crypt ellenállt a fbi-nak, aztán nagyon váratlanul eltűntek színről. mindenféle összeesküvéselméletek láttak napvilágot, amik természetesen nem voltak igazak, az fbi-nál jóságosabb és igazságosabb szervezet nincs is a világon, talán a télapó, és a manók, de az sem biztosde viccen kívül, akkor mindenkinek szemet szúrt, hogy hopp, valaki mégiscsak akadt, aki tovább gombolyítja a fonalat. mindenki gondoljon amire akar.
az hogy a true crypt bugos, mit jelent? hogy az általa kreált konténer feltörhető az újabb technológiákkal? mert régen állítólag kifogott még az fbi-on is. nem csoda, ha berágtak. vagy lefagy a program? vagy hogy jelentkezik a gyakorlatban, mivel jobb a vera crypt? azért is érdekes, mert sok régi, még true crypt alatt kreált konténerem, illetve meghajtóm van. csináljam újra őket?
a bitlocker egyébként van annyira biztonságos, mint a veracrypt? a bitlockerhez gondolom a windosnak van bejárata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest