Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
bluemirage #42916 üzenetére
Nem állítottam, hogy rossz lenne, sőt, el is hiszem, hogy minden oké vele.
Valóban, általában hibajavításokról van szó, de azért néha bekerülhet 1-1 frissített encoder és formátum is a repertoárba. Az AnyBurn changelog-jában is kb. ennyi látható, de a CDBurnerXP esetén ez már kicsit összetettebb, és a StarBurn alapja is folyamatosan frissül, ahol viszont kicsit komolyabbak a váloztatások.
Azt tudom, csak nehezen elképzelni, hogy az említett progikon kívül lehetne-e még egyszerűbben a dolgokat intézni, nem hiszem. Viszont olyan szempontból teljesebb megoldások, hogy az Audio dolgokkal is elbánnak, és kiegészítő igénye nélkül teszik mindezt. Tehát nem rossz az ajánlásod, az meg már az én mizériám, hogy annak, akinek újak ezek a programok, minden szempontból a legegyszerűbb, és legkönnyebben üzembe állítható megoldást ajánljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest