- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
bluemirage #42916 üzenetére
Nem állítottam, hogy rossz lenne, sőt, el is hiszem, hogy minden oké vele.
Valóban, általában hibajavításokról van szó, de azért néha bekerülhet 1-1 frissített encoder és formátum is a repertoárba. Az AnyBurn changelog-jában is kb. ennyi látható, de a CDBurnerXP esetén ez már kicsit összetettebb, és a StarBurn alapja is folyamatosan frissül, ahol viszont kicsit komolyabbak a váloztatások.
Azt tudom, csak nehezen elképzelni, hogy az említett progikon kívül lehetne-e még egyszerűbben a dolgokat intézni, nem hiszem. Viszont olyan szempontból teljesebb megoldások, hogy az Audio dolgokkal is elbánnak, és kiegészítő igénye nélkül teszik mindezt. Tehát nem rossz az ajánlásod, az meg már az én mizériám, hogy annak, akinek újak ezek a programok, minden szempontból a legegyszerűbb, és legkönnyebben üzembe állítható megoldást ajánljam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest