- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abban igazad van, hogy nem ez a legkisebb... a nero és más régi szörny után pedig azt hittem
Azt, hogy nem hallottad az nem probléma... ezért van ez a topik is. Én is úgy hallottam sok éve és sokat használtam, mint telepítést nem igénylő megbízható írót.
Azért nézz rá kérlek, hogy a legegyszerűbb azért nem nagy túlzás...Szerintem megér egy misét... nem ajánlottam volna, ha nem használtam volna sokszor már a kezdetek óta. A pendrive-om egyik alig alap programja, ha be kell avatkozni valahol.
Szakmai háttérrel mondom azt, hogy az MPC-HC is az egyik legjobb lejátszó, de ennek ellenére nem fikázom le a VLC-t, hanem ajánlok alternatívát... saját tapasztalatból.... és igen. Az MPC-HC-t is ritkán frissítik...
Azt meg Te is tudod, hogy egy kihalóban lévő formátumra (CD/DVD) épülő programnál nem baj, ha nem frissítik. Mit kell rajta frissíteni?
Te is nagyon jól tudod, hogy a frissítések gyakran a korábbi frissítésekkel belekerülő hibák javításai... Felbukkannak az ilyen verzió leírásokban olyan hibák javításaira való utalás, melyekről ordít, hogy a korábbi verziókban nem is voltak... Akkor meg hogy került bele..? Tudjuk. A kilencvenes évek végétől kb. 2005-ig ügyviteli programokat írtam (raktárkészlet, számlázás stb...). Két hibát javítottam és egy új meg belekerült... Néha rosszabb lett, mint amilyen előtte volt... és néha ez később derült ki. A szoftverfejlesztés ez ilyen... Ugye ismerős? Legyen szó az MS-ről, vagy a google-ről... vagy aki használ droidos telefont az is tud nyilatkozni.
Szóval, ha valami jó, akkor jó... az ismert és nem ismert hibái ellenére... mint minden programnál. Nem a frissítések darabszáma a minőség mutatója, pláne egy CD író programnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest