Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Köszi mindkettőtöknek.

Annyi kérdésem lenne még,hogy próbáltam DVD ISO fájlból MKV-t csinálni a Makemkv-val de a kép szerintem rosszabb lett. Ez miért lehet?
Most kipróbálom Handbrakeval hátha ..Illetve kísérletezek a Handbrake beállításával is. Itt egy Iso fájlból(23GB) Próbálok MKV-t csinálni úgy,hogy a lehető legjobb hang és kép minőség maradjon. Ezt ugye úgy csináljam,hogy a hang beállításnál válasszam ki az a formátumot amiből szeretném(nyilván a legjobból DTS HD),codeknek mit érdemes.Melyiket válasszam ezt nem tudom?Gondolom AAC. Majd jön a bitráta.Itt a legnagyobbra raktam és a végén beállítottam,hogy 5.1 keverés legyen.
Jól csinálom így?
A másik kérdésem az lenne,hogy BD formátumból hogy kell a lehető legkisebb veszteséggel MKV-t csinálni?bluemirage Az új verziós Handbrakeban az oldal sávban találhatók a formátumok. Itt elég ha mondjuk az említett ISO fájlt beállítom pl Martoska MKV1080p30-nak és esetleg az Fps-t 23.976 és már mehet is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs