- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát én már ezt offline csináltam meg, egy PC-s programmal. van most egy szűz új telefonom, a jó számokkal (kb. 750) meg egy új gmail fiókom csak ezekkel a számokkal. de a régi telefonjaimat akkor inkább ne szinkronizájam ide ugye, mert akkor nem csak a gmailből tölti le a kontaktokat a telóra, hanem a telefonból is vissza minden szemetet.
a szinkronizálást, mint folyamatot azért nem szeretem, mert az entrópia irányába hat. minden megjelenik mindenhol, mindent mindennel összekever. amikor van pl 2 telefonom, egy céges, meg egy privát, és nem akarok mindenhol minden telefonszámot, azt nem tudom sehol egy felületen belül kezelni. pl beixelgtek, 400 számot és küldés céges telóra, mejd beixelgetek részben másiki 400-at és küldés magán telóra. a számítástechnika mai állása szerint csak mindet mindenhol megjeleníteni tudnak a programok, szelektálni, szűrni nem
marad a jó öreg tcm, meg a manuális, egyenkénti átnézés, másolás, törlés...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest