- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát én már ezt offline csináltam meg, egy PC-s programmal. van most egy szűz új telefonom, a jó számokkal (kb. 750) meg egy új gmail fiókom csak ezekkel a számokkal. de a régi telefonjaimat akkor inkább ne szinkronizájam ide ugye, mert akkor nem csak a gmailből tölti le a kontaktokat a telóra, hanem a telefonból is vissza minden szemetet.
a szinkronizálást, mint folyamatot azért nem szeretem, mert az entrópia irányába hat. minden megjelenik mindenhol, mindent mindennel összekever. amikor van pl 2 telefonom, egy céges, meg egy privát, és nem akarok mindenhol minden telefonszámot, azt nem tudom sehol egy felületen belül kezelni. pl beixelgtek, 400 számot és küldés céges telóra, mejd beixelgetek részben másiki 400-at és küldés magán telóra. a számítástechnika mai állása szerint csak mindet mindenhol megjeleníteni tudnak a programok, szelektálni, szűrni nem

marad a jó öreg tcm, meg a manuális, egyenkénti átnézés, másolás, törlés...

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- EA Sports WRC '23
- PC Game Pass
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest