Új hozzászólás Aktív témák

• pc360

addikt

válasz #11563776 #41449 üzenetére

Igen, de nem árt, ha nem lassú, és értelmesek a kontroljai.

Elhiszem, hogy neked az a betonkocka annyit ér, hogy átműtsd egy másik rendszer alól, de szerintem itt, a topikban sokan egyetértenének abban, hogy ez egy nevetséges metódus egy röhejesen nulla tudású, lassú vacakért, amikor adott pl. az IrfanView. Ugyanúgy megnyitja a képeket, csak ezerszer gyorsabban, úgy méretez, ahogy szeretnéd, scroll gombbal is lehet váltani a képeket stb. Az valóban azt csinálja, amire tervezték, és nem kell hozzá más, mint egy szimpla kitömörítés. A többi funkcióról nem is beszélve, ami mind a képnézegetéshez tartozik.

Basszus, még a Win 7-en is arról szólt a rendszer telepítése, hogy felrakunk egy értelmes képnézegetőt, audio- és videolejátszó programot, nemhogy még a gyárit tovább babusgassuk a következő oprendszerbe... Ez nagyon beteg. IE6 > W10 tutorialt nem szeretnél esetleg közzétenni? :U

És félreértés ne essék, semmi bajom azzal, ha valaki olyan tutorialt készít, amivel én nem élnék, viszont ha az értelmesebb, jobb megoldások helyett alkalmazza valaki a leírtalak, akkor nem biztos, hogy valójában jót tettél a közzel - és emiatt éltem a kritika lehetőségével.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés