Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davcy
tag
Szia!
Nekem a 310-es van és szépen megy, de most szeretném lecserélni 325v2-re pont a RAID miatt.
Ide mentjük el a fotókat + mindenkinek van egy felhasználó fiókja, amit nincs kedvem periodikusan mentegetni. Szóval szerintem otthon is van létjogosultsága egy RAID-es nasnak (meg amúgy is kellene venni valamit, amire a biztonsági mentéseket csinálod...).
Szerintem ha a filmeket (ha "kölcsönzöl" a netről) rendszeresen törlöd és nincsen semmi kiugróan nagy adatot generáló program (pl. photoshop fájlok tömkelegével), akkor sok évig meg lehet élni 2-3 terrával.
(Mi ide mentünk minden adatot, párom sokat fotózik és így is a filmeken kívül 500 GB alatt vagyunk.)Inkább vegyél jobb cuccokat pl. az említett REDeket, mert úgy sok évig hozzá sem kell nyúlnod.
(Én pl. most keresgélem az admin jelszómat, mert az indulás óta hozzá sem nyúltam ehhez a kis ékszerdobozhoz! )Sok szerencsét!
Davcy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- E-roller topik
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro White 12/512GB Bontatlan, független / Garancia 2027.11.hónap
- Samsung 23.6 S24E390HL hibàtlan.
- eros felgep elado jo aron - i7 9700 16 gb be quit + gaming alaplap + win 11 pro
- Leárazva Samsung S7 lcd hibás, független
- Apple MacbookPro M3 14" 8 CPU 10 GPU 16GB RAM, 512GB SSD, Magyar bill, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest