Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0R6I
csendes tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni... Most egy Coole Master Elite 370 - em van, meg vagyok vele elégedve, de nagyon szeretnék előre rakni venti/ket, hogy lehessen látni, ahogy forognak... (és az igaz, hogy lehet előre rakni, de kifejezetten a rács mögé közvetlenül nem tudok, mivel nem fér be, kb 1-2 ventit találtam ami oda beférne, mert ugye ott 1,5 cm hely van, de azok a ventik szimpla fekete, semmi fentik voltak...) 10-15 ezer forint körül szeretnék rászánni , Thermaltake Commander I - II - III - as sorozatot néztem ki magamnak, tetszetős darabok... Valakinek van vmi tapasztalata valamelyik házról ? Nekem személy szerint képek alapján a III. tetszik a legjobban...
Előre is köszönöm !
"Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember." - William Shakespeare -=/\=- No pain, no gain ! -=/\=- N0R6I felhasználónak 3 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - =/\=- CUCCOK.: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=N0R6I&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
N0R6I
csendes tag
válasz #98593280 #35702 üzenetére
Fasza Mit tudnál/tudnátok javasolni 10-15 körül ? Ez a Kábel menedzsment annyira jó cucc ? Már több helyen is olvastam...
"Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember." - William Shakespeare -=/\=- No pain, no gain ! -=/\=- N0R6I felhasználónak 3 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - =/\=- CUCCOK.: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=N0R6I&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
N0R6I
csendes tag
XIGMATEK Asgard Pro - ról mi a véleményed ? Valamivel minőségibb cucc ?
-
-
Davcy
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni fekvő ház + táp vásárlásban.
A házba a következő konfigot raknám:KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz
ADATA 60GB SATA3 2,5" S510 AS510S3-60GM-C
TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050
SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM
ASROCK B75M-GL R2.0 (miniATX)
INTEL Core i3-3225 3.30GHz 3MB 1155 BOKSZ20e-nél többet nem költenék a ház + tápra együtt, ha lehet ennyiért valami épkézláb megoldást kapni!
Előre is köszi a segítséget...
Davcy
-
Lackki
őstag
-
N0R6I
csendes tag
válasz #98593280 #35705 üzenetére
és akkor ebben elvileg van kábelmenedzsment is, ahogy olvastam, igaz ?
-
pisti19831
csendes tag
Hello egy gyors kérdés,mert nemsoká rendelnem kell
Sharkon Tauron vagy Corsair carbid r300
-
Lackki
őstag
-
törölt tag
válasz pisti19831 #35711 üzenetére
a Tauron instabil vekony anyag
-
N0R6I
csendes tag
válasz #98593280 #35716 üzenetére
és nem tudsz hasonló ár/érték arányban más fajta házakat esetleg, hogy tudjak válogatni ? Bár tetszik az Asgard, de azért, ha esetleg lenne még opció...
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Tervezem a jelenlegi házam lecserélését, de nem tudnék rá sokat költeni ezért néztem párat használtan. Azt szeretném megkérdezni, hogy az alábbi házakról a mi véleményetek?
[Cooler Master Storm Scout] - 12 eFt
[Sharkoon Scorpio 2000] - 10 eFtEzeket találtam eddig amik tetszenek kívülről is, de lényeges lenne a jobb szellőzés (sajnos a nyári meleg és a panellakás nem jó páros) és a halkság is.
Ha esetleg 10-12k. körül tudtok ajánlani egyéb alternatívát, akkor szívesen fogadom a javaslatokat.
A könnyebb szerelés miatt a 90 fokkal elforgatott hdd tartós házakat néztem. Ennek csak annyi az oka, hogy a mostani házamban egy vinyó cseréhez le kell lebontani az alaplapról is az adatkábeleket, és még a vga-t is ki kell venni, hogy kényelmesen kiférjen a vinyó).
Nem tudom a mai házakban a hagyományos, nem 90 fokkal elforgatott hdd tartókban mennyire macerás a csere. Láttam olyan hagyományos elrendezésűt is amiből az előlap levétele után a hdd előrefelé kihúzható a házból. Mindkét megoldás jó lenne.Néztem újakat is, viszont amelyik tetszik (pl.: Zalman Z5, Sharkoon T5) azokra azt olvastam, hogy instabilak.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
>Deego..
senior tag
Üdv
Immáron sokadjára melléfogtam a ház vételével kapcsolatban.
Az eddigi vételek 90% nem nyeret el a tetszésem, sajnos.
De mind1.Szeretnék házat venni ismét és kikérném a véleményeteket, segítségeteket illetve a tapasztalatokat ez ügyben.
Az elvárásom mATX ház, jó kábelmenedzsment és azért jó szellőzőn is.
A keret kb 20K lenne.Kinéztem egy házikót de a tesztek és olvasottak alapján akadt némi kétely, nehogy mellényúljak.
Erre gondoltam Aerocool QS-202.Hasonló képességű és árú termékeket várok ár megjelölésével.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Lackki
őstag
asszem új kedvenc érkezett.
Privátot hamarabb észreveszem
-
Tardisjapan
tag
Sziasztok
Megnéztem pár oldalt végig olvasgattam elég sok tesztet, de sajnos annyira kijöttem a gyakorlatból hogy nem tudom eldönteni melyik házat válasszam.
Elején meggyőződésem volt hogy CM Silencio-t fogok mert az halk, páromat nem zavarja ha megy éjjel a gép, de sajnos nagyon melegszik a tesztek alapján és gyűjti a port rendesen.
Ezután nézegettem még néhány típust mint pl CM Master 690 II Advanced. Ez kezdett el tetszeni. Utána láttam hogy csak a CM-nek van egy rakás családja pl: Centurio, SIlencio, MX stb... és ez egy márka. Itt kezdtem el elbizonytalanodni, ezért kérek segítséget tőletek.
Hogy segítsek hogy segíthessetek, elmondok néhány fontos szempontot, és talán nektek azonnal beugrik 1-2 torony.
Irányár: kb 25 ezer ft. Nagyon indokolt esetben el lehet térni 30 körülre is, de ha csak 5 ezer ft-ért kapok + 2-3 USB csatit akkor nem fontos vagy ha olyan funkciót kapok amit soha nem használnék ki pl: fireware.
ATX torony, MID, a videókártyám elég nagy ATI HD 5850, lesz benne SSD és legalább 2 SATA winchester, 1 DVD író, 4x4 GB memória DDR3, alsó tápos, jó szellőzés, és talán ami az egyik legfontosabb: cable management, könnyű szerelhetőség (pl pattintós módszer), és előlapi funkciók/gombok. Pl nagy előnyét venném néhány USB3-mas csatinak vagy ne adj isten egy ESATA kábel csatlakozónak.
Köszönöm szépen előre is a segítséget, és a türelmet.
-
Lackki
őstag
válasz Tardisjapan #35722 üzenetére
Nanoxia deep silence lesz a te géped
Privátot hamarabb észreveszem
-
törölt tag
válasz >Deego.. #35723 üzenetére
Az Aerocool QS szerintem silány minőség, én nem ajánlom. Anno teszteltem is.
mATX-ben én talán az
NZXT Vulcan (Micro ATX, fekete)
-t bevállalnám, bár még nem volt hozzá szerencsém...ATX-ben több típus van, amelyek ajánlottak:
FRACTAL Design Core 3000
Zalman Z9 / Z11
Bitfenix Shinobi
Antec One
Cooler Master Centurion 6
Corsair Carbide 300
Xigmatek Midgard IIEzek jól is hűtenek. Legalábbis a Delta-T új táblázatom szerint
[ Szerkesztve ]
-
Logic83
csendes tag
válasz Tardisjapan #35722 üzenetére
En par hete ujjitottam be egy FD Define R4-est es csak ajanlani tudom.
A felso HDD keret kivetelevel a legnagyobb VGA-k is belefernek es az alsoban meg mindig 3 HDD elfer.
Nekem mindent huvosen tart es idleben 1-2 meterrol nem hallom amikor csend van a szobaban (nekem is 24/7-ben megy a haloszobaban).Kabelmenedzsment kiraly.2xUSB2+2xUSB3.
Meregettem homersekleteket es hangviszonyokat is es ha minden jol megy osszedobok egy cikket rola amint lesz ra idom (hatha segit masoknak is a valasztasban).
Az egyetlen negativum, amit fel tudok hozni, hogy a power LED nagyon vilagos(alvasnal zavaro lehet), ezert nekem nincs bekotve. -
Tardisjapan
tag
Köszönöm a segítséget. Nekem is az R4-es szimpatikus. Ez meg kifejezetten gyönyörű szerintem: Define R4 Arctic White. Már csak azt kéne kideríteni hogy hol lehet olcsón beszerezni
-
sfefe
addikt
válasz Tardisjapan #35730 üzenetére
Feher? Gondolkodtam En is rajta de ugy eleg "korhazas" lenne.
Nekem legalabbis.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Tardisjapan #35733 üzenetére
Ezert vettem feketeben ( ezert is ) mert sehol nem lehet eloben megnezni.
Meg a feheren sok minden meglatszik. ( kosz... )Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Rypejakten
addikt
válasz Tardisjapan #35733 üzenetére
Valszeg sehol, kevés cég tart raktáron ilyen különlegességeket - értsd, 20k feletti házakat.
De válassz ki pár boltot, és írj az email címükre, hogy épp van-e készleten, és ha igen, lesd meg.
-
Tardisjapan
tag
Köszönök mindent
Még egy felmerült közben. Erről mi a véleményetek a Define R4-gyel szemben? http://www.corsair.com/carbide-series-500r-mid-tower-case.html
Most ne nézzük a zajszűrést csak a funkcionalitást és extrákat
-
werszomjas
addikt
Midgard II-nél hogy van ez a fekete dvd takaró elem?
Nézem a képeket, meg a videókat, de sehogy sem jövök rá.
Ez most jól gondolom arra való, hogy ha nekem fehér a dvd-m eleje, akkor ezt elé rakom és teljes egészében eltakarja? Majd nyitásnál persze engedi kinyitni.
csak mert a képeken ez a takaró elem ez lyukas, tehát elvileg látszik mögötte a fehér dvdm.
üdv
-
sketchifun
senior tag
válasz werszomjas #35738 üzenetére
Tessék fenni egy flakon fekete festéket, és átfáradni a gányolós topikba.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Savanya
addikt
válasz werszomjas #35738 üzenetére
Keret arra való hogy SLIM DVD-t azaz noti dvd-t betehess .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
sfefe
addikt
-
werszomjas
addikt
válasz sketchifun #35739 üzenetére
&Savanya
Köszi
Midgard II-nek milyenek a gyári porszűrői érdemes cserélni/bővíteni vagy jól szűrnek?
A 300R és a Midgard II között vacillálok, nem tudok dönteni.
A 300R olcsóbb 2700ft-al, abban ugye nincs fent porszűrő, de gondoltam veszek 2db ILYET, ez gondolom jónak számít és akkor a 300R is szűrve van mindenhol és még mindig olcsóbb.
A sata dokkra nincs szükségem, azon kívül miben jobb a Midgard?
A ventilátorok mintha a tesztben azt láttam volna, hogy a Corsairnak nagyon jók, elől van 1db 140es és hátul 1db 120-as, míg a midgardban elől és hátul is 1-1db 120-as van csak.
üdv
-
törölt tag
válasz werszomjas #35743 üzenetére
csak? szerintem mindegy h 12-es v 14-es egy venti. a legszallitas zaj stb nem egyenes aranyos
-
werszomjas
addikt
válasz #98593280 #35744 üzenetére
És a porszűrőkről mi a véleményed?
A Midgard II-nek a képek alapján elég nagyok a lyukacsai, azon azért bemegy a por sztem, a 300R-nek jobbnak látom.
Az a baj sehol sem lehet megnézni őket élőben, pedig úgy már biztosan tudnék dönteni, képek alapján külsőre meg mindkettő tetszik
üdv
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik házat érné meg jobban megvenni? A jobb hűtés és halk működés érdekelne elsősorban.
[Cooler Master Storm Scout] - 12 eFt
[Sharkoon Scorpio 2000] - 10 eFt
Cooler Master HAF 912 plus - 16 eFtKöszönöm!
K.
[ Szerkesztve ]
-
Savanya
addikt
válasz werszomjas #35745 üzenetére
Lehet akármilyen a porszűrő tökéletesen akkor se szűr , de a Corsair megoldása jobb .
Midgard II-m volt és pár apróság zavart ,de nagyon : ragacsossá válik a gumi borítás , felső porszűrő felesleges mert inkább lefogja a meleg kiáramlását , zörgő-lötyögő hdd tartó , hdd hűtése gyenge , felső 8 tűs
kábelkivágás ha 14-es venti van a tetején alig elvezethető - szűk a hely - , hdd dokker vacak vékony - aki sokat használja annak le fog törni előbb-utóbb és még a fedele sincs .Mobilszámom: 70-516-8068
-
Savanya
addikt
válasz werszomjas #35748 üzenetére
CM 690 II -re . Azért itt is van hiba ,de kevesebb .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
werszomjas
addikt
válasz Savanya #35749 üzenetére
Ja azt én is néztem, de az már 5000ft-al több, mint a 300R, mivel sata dokk-ra nincs szükségem, másban meg nem látom, hogy többet nyújtana így nem éri meg nálam a felárat.
Akkor marad a 300R
Most nézegetem ezeket a FD Arc meg R4 házakat azok is tetszetősek, de mind 25k felett van.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest