Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem a zalman 11 plust vagy is csak majdnem, bementem a közeli pc üzletben és náluk nem volt , közben beszélgettem az eladóval , és mondta hogy ha ennyit szánok rá akkor miért nem veszek Cooler Master Midi - 690 - Advanced - RC-692A-KKN5 házat, én nem is láttam még ilyent, és elgondolkodtatott, hazajöttem és mind két házon elgondolkodtam, jövő héten tudnak hozatni abból a típusból amelyet választom, na most nem tudom miért volt kedves az eladó vagy azért mert jót akart vagy azért mert drágább a cooler master, itt a zalmant ajánlották és a tesztek is mellette állta, de de nem elég hogy itt a sok fórum hsz és a tesztek is összezavarják az embert akkor még az eladók is, ti melyiket vennétek meg? melyik jobb, minőségibb, úgy veszem hogy az elkövetkező 5 évben biztos nem veszek ...1; http://hardver-teszt.hu/news.php?newsID=2206
2; http://prohardver.hu/hir/cooler-master-cm-690-ii-advanced-usb3-pc-case.html
egyébként hogy adok hozzá linket egy szóhoz?
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
törölt tag
1: Zalman Z11-et nem tud mindenki beszerezni, az a "pcboltos" sem. Ezért ajánlotta a CM RC692-öt, mert azt tud. Kizárólag ezért, hogy tőle vedd meg. Semmi másért.
2: Én a hardverteszt "tesztjeire" nem adok. A srác a T5-öt ajánlja. Nos a T5 az olyan instabil és vékony anyagból van, hogy 8 ezret sem ér meg. Ez a hwteszt körülbelül talán majdnem csak cédrus reklám...
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
A Vaya oldallapjának leszedésével gondok akadnak, valami ötlet?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Nagylajos_1
tag
Sziasztok !
Utoljára amikor asztali gépem volt, sikerült szereznem egy fractal deisgn define xl házat hozzá, átpakoltam mindent, és eléggé tetszetős lett, hogy nincs a házban az a nagy zsúfoltság, szép rendezett volt, stb. Azt a gépet eladtam, laptopra kellett költenem, de most rakok össze egy új konfigot, és nem tudom hogy milyen házat vegyek, így neten keresztül a képek alapján nem igazán jön át a méretarány stb, napokat olvasgatni ezek után pedig nincs időm.Tehát abban kérném a segítségeteket, hogy írjatok nekem pár hasonló házat, ami kb ekkora méretekkel bír, és nem túl csicsás, nem kell nekem ilyen agyonventillátorozott szín plexi csilli villi ház...ja meg ne legyen olyan drága mint a define xl, csak azért nem veszek azt megint, mert kicsit sokallom
https://www.youtube.com/watch?v=pbL6P_z9YyY
-
KAMELOT
titán
válasz Nagylajos_1 #35362 üzenetére
Mennyi a max keret a házra inkább azt írd le?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Nagylajos_1 #35364 üzenetére
Én ezt tudnám neked ajánlani. COOLERMASTER HAF XM Majd még jönnek a kollégák más verziókkal is.
4x 20-as ventit tehetsz a gépbe + 1x 14-es. Hűtéssel gond nem lesz.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
bluyoo
nagyúr
válasz Nagylajos_1 #35364 üzenetére
Én most döntöttem a Bitfenix Ghost mellett (már csak meg kellene rendelni [link] ). Szerintem ennél letisztultabb ház nem sok van.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
törölt tag
válasz Nagylajos_1 #35362 üzenetére
CORSAIR Carbide 400/500
NANOXIA Deep Silence 2
CORSAIR Vengeance C70
FRACTAL Design Define R4/R3
COOLER MASTER Storm Scout 2 Advanced(#35366) bluyoo : Jó ház, csak gyengén hűt (Bitf.Ghost).
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz #98593280 #35367 üzenetére
Igen tudom hogy gyengébben teljesít ilyen szempontból, de egy hangszigetelt háznál ez elfogadható szerintem.
Gondolom rossznak azért nem nevezhető. Egy tucat szélkavarót be lehet még kötni a gyári 2db mellé (1x 230/200/mm vagy 2x 140 mm vagy 2x 120 mm (tetőn),1x 120 mm (hátul),1x 140 mm vagy 2x 120 mm (oldalt),1x 140 mm vagy 1x 120 mm (alul)) ...
És ugye a házaknál a kinézet is erősen befolyásoló tényező ( nálam egyedül a ház az a hardver aminél számít).
Sok házon kattogtam tavaly óta BitFenix Raider , BitFenix Survivor ,.... Ablakosak pl. Corsair Carbide 300R , FRACTAL DESIGN Define R4 Hangszigeteltek pl. NZXT H2 , anidees AI-6B , NANOXIA Deep Silence. De valahogy a Bitfenix Ghost mindíg képben maradt ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Nagylajos_1
tag
Köszönöm !
Külsőre legjobban ezek közül nekem is a Bitfenix Ghost tetszik, viszont belsőre , nagyságra a cooler master haf xm ami számomra nyerő.
https://www.youtube.com/watch?v=pbL6P_z9YyY
-
M0Dair
senior tag
Üdvözletem!
Tudnátok ajánlani kivehető alaplaptálcás matx, atx házat elérhető áron?
Anno láttam olyat amin nem stiftek, hanem valami kallantyúk fogták az alaplapot és csavarmentes volt. Ilyen még létezik? Köszönöm!Szép estét kívánok!
-
Logic83
csendes tag
Sziasztok,
Megrendeltem a Fractal R4 hazat es ha megjon, akkor szeretnek teszteket csinalni vele es osszehasonlitani a mostanival. Mindezt szeretnem megosztani, hatha masnak is segit a dontesben.
Nem szeretnek A4-es oldalakat irni ide a a forumba, ugyhogy az erdekelne, hogy ilyen "hazi" tesztet hol es hogyan lehet "publikalni"?
Ha valakinek van errol infoja, azt megkoszonnem.Ja, talaltam egy szerintem fasza oldalt venti tesztekkel (ha valaki a hazaba szeretne venni):
http://dvtests.com/[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Logic83
csendes tag
válasz #98593280 #35375 üzenetére
Tudom, hogy irtak mar, mivel 1000 es 1 tesztet neztem mar rendeles elott (illetve itt is kertem tanacsot, ismetelten koszonom).
Viszont en nem kulso-belso leirast tervezek(mert azzal tele van a net), inkabb homerseklet viszonyokat. Illetve a tapot szeretnem kiprobalni ventivel felfele illetve lefele (homerseklet adatokkal). Tudom, hogy a tap ventivel felfele sok szempontbol is nem ajanlott, de ezt is le szeretnem tesztelni (ilyen teszteket nemigen talaltam homerseklet adatokkal).[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
NZXT Phantom 410-ről van vélemény, tapasztalat?
-
ZetorGumi
addikt
Üdv.
Egy "jól" szerelhető mini-ITX házat keresnék, elől legalább egy 18-as ventihellyel, és az sem lenne különösebb gond, ha felül is lenne egy 12-es, vagy 2. A ventillátorhelyek vízhűtés kiépítése miatt lennének "fontosak" számomra.
Méretben nem muszáj a legkisebbnek lennie (a ventillátorméretek is ezt mutatják), de azért ne legyen normál ATX méretű.Eddig a Bitfenix Prodigyvel szemeztem, de jó lenne más alternatíva is helyette.
Üdvözletem.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
KAMELOT
titán
válasz Nagylajos_1 #35371 üzenetére
Döntened kell. Kinézet vagy a belső nagysága?!?!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Kellene egy kis segítség.Tegnap összeraktam a gépem az új Zalman Z11+-ba,de van egy olyan sanda gyanúm hogy a vinyókat nem sikerült a legjobban beraknom,mivel még nem volt ilyen házam ami 90 fokkal elfordított vinyótartóval rendelkezik.Esetleg akinek hasonló háza van az tudna felrakni képet,hogy őneki,hogy van beszerelve.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
wukodlak
aktív tag
Időközbe megnéztem ShellKretor oldalát.Hát tényleg rosszul fogattam fel a vinyókat.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Nagylajos_1 #35383 üzenetére
Nagyszeru haz. En is szemezgettem vele amikor a storm trooper-t kineztem. Gratula !
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
dontibee
tag
válasz Nagylajos_1 #35383 üzenetére
Ha megjön írnál róla egy pár sort?
Én is a héten akarok rendelni (ma rendeltem volna, de akkor még egy kicsit várok) és a HAF X és a 690 II Advacned között vacillálok.
Az ennél nagyobb házakat végül is kizártam.
Pl. ha azt megírnád, hogy van-e benne (és hol) gyárilag porszűrő.Biztos jó ház mindkettő. Gratulálok hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
dontibee
tag
válasz Nagylajos_1 #35388 üzenetére
Hálásan köszönöm!
-
MAC72
tag
XIGMATEK Asgard Pro ház tetejére
létezik valami gyári porszűrő megoldás? A 2x14cm-es ventilátor helyek elég sok port beengednek. -
Exelsior
senior tag
válasz wukodlak #35382 üzenetére
Nekem is ilyen van vagyis holnap érkezik meg ha végre kihozzák időben?
vélemény milyen jó?
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
FabioHD
csendes tag
Jó estét uraim!
Gondolkodok egy nagy teljesítményű de pici gép összerakásában.
Ezzel annyi a gondom, hogy nem tudom milyen jó minőségű MICRO ATX gépházak vannak a piacon a 15-20000Ft-os árkategóriában a magyar piacon.
Ha valakinek vannak tapasztalatai ilyen gépházak terén szivesen meghallgatnám.Válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs