Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubak92
csendes tag
Melyiket ajánljátok jobban a bitfenix merc alphat v a cm stom scout 2t?
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Új házon gondolkodom. Mindenképpen kis méretű kellene (mAtx lapom van, így olyan házban gondolkodtam) és jól szellőző és természetesen halk is!
Elég sok ház jött már szóba:
Fractal Design Core 1000
Aerocool Aerocube (erre természetesen lenne még fúrva 1-2 hely ventinek)
Aerocool QS-202
Sharkoon M120 és M140
Cooler Master CM690 (használtan)~16 ezer körül számolok rá. De ha esetleg egy picivel drágább azt is írjátok és megnézem.
A vas ami belemenne: i5-3470 (Scythe Big Shuriken 2-es hűtővel), Vtx3d 7870 Black, mAtx Gigabyte deszka. DVD író opcionális.
Köszönöm a segítségeket!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz tudi13 #35805 üzenetére
Silencio szarul hűt.
CM RC 692 cikk -
törölt tag
válasz tudi13 #35809 üzenetére
A Silverstone Lascala-t teszteltetem, azt fekvőben tudom ajánlani
-
OkányTV
csendes tag
válasz Potzee #35811 üzenetére
Szép estét!
Köszönöm a válaszod! Ezek szerint a olyat vegyek, ahova mindkét helyre rakható, értem, köszönöm a tippet! Egy Thermaltake V3 Black Dragonnal szemeztem napokig, viszont nem nagyon volt ajánlva sehol, így gondoltam rákédek - az ajánlottak közül nem nagyon tetszik a legolcsóbb 3, Z9 Plust még lehet be tudnék szerezni jó áron, és az utóbbi időben nagyon ajánlott (mikor megláttam a NZXT Tempest 410-et, egyből elkapott a Must Have érzés, kár, hogy nem kapható).
Köszönöm a segítséged, sokat számít a véleményed! -
atish15
aktív tag
Sziasztok.Van valakinek tapasztalata a Fractal Design Define R4 házakkal kapcsolatban.Mennyire szellőzik?Tágas e belülről?Fontos lenne h beleférjen egy Silver arrow hűtő.
-
ggeleven
őstag
Ugyan sokat nem kérdeztem Tőletek, de mindenkinek szeretném megköszönni, hogy ilyen sok tapasztalatot osztatok meg itt a topicban!
Természetesen külön köszönet jár ShellKretor-nak a rengeteg tesztért!A nagyon sok pozitív vélemény hatására a hétvégén rendeltem egy Z9 Plus-t!
Már alig várom, hogy a kezeim közé kerüljön!Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
athomi
veterán
CM Silencio 550 házba valaki tudja milyen magas hűtőt lehet beletenni?
Gyárilag tudom 154mm van megadva, de én lemértem, és mintha még lenne benne 2-3 mm. :/ -
athomi
veterán
válasz athomi #35819 üzenetére
Úgy tűnik a 160mm magas hűtő is befér, viszont hozzá fog érni az oldalfalat borító szivacshoz.
Két kérdés:
- Mennyire bírják ezek a szivacsok a hőt?
- Mennyire melegszik fel a hűtő felső lamellája?Egyébként egy Alpenföhn Nordwand-ot szeretnék vásárolni, amely 155 mm magas, lehet hozzá sem ér a szivacshoz, de nem kizárt, hogy súrolni fogja.
-
Algotis
addikt
Uhhhh!
Ez a ház most baromira megetszett!
Felső tápos, USB 3.0, és ventik! Vagy ez
Melyik lenne a jobb? Lennene pár kérdésem. Ha több venti van, akkor 1 csatit kell bedugni, vagy külön-külön?
Kövi kérdés pedig az, hogy elvileg elfér a 241mm-es 7850-em, igaz?
Az ASROCK B75M-DGS a lapom, amim van az meg micro atx-es szóval elvileg befér, ugye?
Üdv.[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
superecneB
őstag
Tudtok ajánlani valami jó cable management tutorialos oldalt?
Nem első körben elrendeztem egész jól a dolgokat, de lehet lehetne jobban is. Esetleg máshogy kezdve, optimálisabb lenne a dolog.
-
Potzee
addikt
válasz athomi #35822 üzenetére
Vegyél egy Thermalright Macho 120 -at. 150 mm magas.
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
athomi
veterán
Én meg itt, hogy belefért a 160 mm magas hűtő is. Annyi, hogy ez már hozzáért a szivacshoz... viszont valahol a fórumon találtam egy hsz-t, miszerint a 155 mm magas Alpenföhn Nordwand szépen befér. Gondolom a CM által megadott max. 154 mm a kényelmi szempont alapján megadott magasság, valamint, hogy maradjon rés a szivacs és a hűtő között.
(#35835) Potzee: Alpenföhn Nordwand-ban gondolkodok, mert kicsit olcsóbb, mint a Macho 120. (Vagy az nem ajánlott?)
[ Szerkesztve ]
-
VLala75
tag
Ehhez a konfighoz a Thermaltake ház passzol ???
Intel Core i5-3570 processzor
Asus P8B75-V alaplap
Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CMZ8GX3M2A1600C9b
Thermaltake V3 BlackX Edition VL800M1W2N
Chieftec CTG-500-80P OEM
Gigabyte gtx 650 ti videokártya -
Potzee
addikt
válasz athomi #35836 üzenetére
A Nordwand-nak elég sűrű a bordázata. Csak magas fordulaton tudja a cooler ventije átszellőztetni, ezért kicsit hangosabb, mint a kategóriatársai...vagy ha halk, akkor nem elég hatékony. Minden szempontól jobb hűtő a kis Macho.
Egy Zalman CNPS 10X Optima vagy Performa is jó lehet (152 mm)Algotis: Mennyi a kredit? Nálam a belépő kategória Bitfenix Merc Alpha vagy Zalman Z9. Ha ettől csak olcsóbbra futja, akkor a döntő szempont, hogy beférjen legalább egy 157-160 mm-es cooler!
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
VLala75
tag
válasz Rypejakten #35844 üzenetére
Pcx-en egyik sincs ezekből.
-
tudi13
aktív tag
Időközben a megrendelt Z9-ből nem lett semmi. (nincs raktáron)
Kérnék pár tippet 30-35 centi magas házakból. Max. 20ezerig.
Igazából ezek jönnek be: CM Haf XB, TT Lanbox Lite és TT Armor A30. De sajnos mind átlépi a keretet.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest