Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Milyen anyaggal lehet megoldani a porszűrést a gépek rácsainál, ami nem engedi be port, de nem akadályozza nagymértékben a levegő mozgását? Korábban mintha olvastam volna a szúnyoghálót, de az mintha nem lenne elég aprószemű. Van ötlet, tapasztalat?
Üdv
István -
werszomjas
addikt
válasz #98593280 #34400 üzenetére
&(#34399) feco100
Köszi, ennek örülök, hogy 20k alatt már tudok venni értelmes házat, amiket írtatok tetszenek is, sztem kinézet alapján választok majd egyet, gondolom ezek közül akkor egyikkel sem lövök mellé.
Viszont még egy kérdésem lenne, amire hirtelen nem is gondoltam, a gép nálam szőnyegen van, a táp vajon tud így is elég levegőt szívni, vagy szőnyegen érdemesebb kerülni az alsó tápos házat
üdv
-
stvnppp
senior tag
válasz CoolBoy323 #34403 üzenetére
Ez gyakorlatilag vékony szivacslap. Érdekes, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz werszomjas #34404 üzenetére
-
törölt tag
válasz netguru10 #34389 üzenetére
3 db ventihelyet én még nem nagyon láttam házban.
Radiátor méretre nem tudok válaszolni,
de Stryker, Trooper, Obsidian 650, nagy Fractal-ok, Shinobi XL, ezek talán jók lehetnek... első 3 biztosan jól is hűt.Az hogy mi tetszik Neked, azt nem tudom.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz netguru10 #34402 üzenetére
Egy lenne, a Xigmatek Elysium, neki van három 140es ventihely felül és 46-47k ért láttam az árgépen. Viszont ez ritka, mint a fehér holló, nem hiszem, hogy van valakinek itt személyes tapasztalata vele.
Bár ennyiért már talán nem adnak bóvlit, és a Xigmatek általában jó minőséget képvisel. -
ST05
őstag
köszi nagyon jól hangzik ! lesz össszehasonlitási alapom
ShellKretor: Asgard pro erősen jó áras valóban 13ért rendben van a házikó, ár nagy úr itthon
de jól érzem a 20k összegben a korábban emlitettek, megérik azt a 6-8 ezer pluszt, másnem picit anyagérzetben? lehet ezt mondani gondolom? gyözz meg azért csak pár évre pakolunk bele nemde? -
törölt tag
Anyagban is, szolgáltatásokban is jobbak az említett házak. Ráadásul az Asgard Pro hűtését még nem is mértem, a 381-esé az gyenge volt. Én nem akarok senkit sem meggyőzni. A Zalman Z9 15k-ért nálam az alap már. Főleg a gumis HDD felfogatás miatt.
Amennyiben pedig ezt is azt is szeretnénk a házba, könnyen 20k LEVEL-re lehet ugrani.
-
Mahrenburg
őstag
-
kungzi
veterán
Üdv
Egy olyan házat keresek, ami fekete kívül-belül, 90fokkal elfordított hhd tartója van és jó a kábelmenedzsmentje. És az ára nem a csillagos ég
-
werszomjas
addikt
válasz #98593280 #34417 üzenetére
Ez az oldalad egy aranybánya, ezekkel a részletes bemutatókkal
Nem tud valaki valami olyan webshopot, ahol nagy a választék, sok ház van, és van értelmes szűrés??
(Alsó tápos - felső tápos, kábel management van-e, usb 3.0 van-e)Iponon nagyon szuper sok ház van, de a szűrés egy nulla.
üdv
-
törölt tag
válasz werszomjas #34419 üzenetére
www.pcgear.hu
bár az említett szűrések sz. nincsenek...
és köszönöm! -
Assdak
őstag
Sziasztok,
Egy nagyon hülye kérdésem lesz, de istne bizony nem jövök rá. Xigmatek Midgard II nél, hogy kell a winchestert a dockba pattintani? =D
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Új gépet rakok össze, és nem tudom, milyen ház legyen. Nincs rá túl nagy keret. A Thermaltake Commander MS-I házzal szemeztem, alsótápos és elég ventit tudok bele rakni, hogy szellőzzön
Szerintetek jó döntés? -
törölt tag
válasz bebe159 #34426 üzenetére
Nincs benne kábelmenedzsment. A hozzá hasonló Commander GS-III -nak sem túl jó a hűtése, a középmezőnyben van gyárilag. Ha teszel bele még pár ventit, akkor 3-4 fokot lehet javítani az alkatrészek hőfokán, de kb. ugyanennyivel még ebben az esetben is elmarad pl. egy nagyon jól hűtő Fractal Design 3000 háztól.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
No mi újs srácok, mindenki kertészkedik?
Én folytatom a CPU borda tesztemet, meg írok Nektek a Mechatron-ról.
mert mi is lehetne jobb szombat este, mint 25 fajta cooler-t tesztelni egy Matterhorn-on
ezúton is köszönöm Merlinclub-nak a lehetőséget![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
hát, eddig Noctua NF-F12 PWM
-
törölt tag
válasz pincehely #34438 üzenetére
szuper!
én meg találtam egy piszkos halk és olcsó ventit:
DeepCool xFAN 120 (3pin)
maxon sincs lényegében hangja
cpu bordán hőfokokban hozza az átlagot
házventinek nem tudom hogy szupererál, de majd azt is tesztelem -
bebe159
aktív tag
Az ideális ventiméret mi lenne? 14 cm-es 20 cm-es? vagy 12 centisek? Minnél nagyobb annál jobb, vagy legyen több kisebb?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bebe159 #34445 üzenetére
A múltkori venti tesztem szerint ez a legjobb házhűtésnek:
NOCTUA NF-P12
Mondjuk ez 4eFt.Ha olcsóbbra gondoltál, akkor:
BITFENIX Spectre PWM, Coolink Swif 1201 (3pin), és a még olcsóbb, 1000Ft-os
XILLENCE RED wing
Utóbbi mondjuk piros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés