Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #67192 üzenetére
HI!
szeritnenm megerti?:- )
udv
neduddki
mod: Melack holnapra tudok keriteni, v. pedig Kiksiget kel megkerdezni hogy a generatorosk vallanak-e vellanymunkat
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Melack
veterán
Végignéztük apával a teljes kábelezést, amihez hozzáfértünk. Nem kap jelet az a kábel, ami a féklámpához viszi a jelet. De nem tudjuk, hogy az elosztótábla előtt vagy abban magában van a hiba. Biztosítékok ok, generátor ok, akksi ok. Kb ennyi.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
giigz
veterán
Arra, hogy autóvillamossági szerelőt kell keresnie
-
Melack
veterán
Autóvillamossági szakembert keresek Budapesten. Ha tudtok megbízható szakit, ne tartsátok magatokban. Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
blt.62
őstag
Akkor ez a http://www.vilagitas.eu/osram_night_breaker_unlimited_h4 izzó simán berakható a picasoba nem kell relézni,nem éget szét semmit.
MegtorloXp
-
Kornel
veterán
tud valaki valami jó BT FM transzmittert?
tizenezreket nem akarok érte adni, de vakon se akarok rendelgetni kínai csodákat. -
giigz
veterán
Nem gyengék ezek az új Teslák, hogy egy kicsi kocctól is sorozatosan gyulladnak ki
-
m3tr0
őstag
Hátha valakit érdkel, civicem hangja.Tudom, rossz a minőség de ez van.
-
TaaT
nagyúr
Az egyik youtube videóhoz azt írta vki hogy SR20DET van a ladában.
Give them hell Ukraine!
-
8th
addikt
válasz Laraxior #67173 üzenetére
Jópofa videó de ha rendesen nyelezte volna a tag esélye nem lett volna ott semmilyen zsigulinak.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
ReSeTer
senior tag
jáj én nem azt írtam, hogy teljesen egyformák, hanem a hangszínükre. Nézzetek már youtube videókat. Ha eltakarnátok a szemeteket, nem tudnátok megmondani, hogy 6 vagy 12.
http://www.youtube.com/watch?v=ez-CrJ0EBBI
http://www.youtube.com/watch?v=wxO4ttCgy6A
v10: http://www.youtube.com/watch?v=fGr74GoBlbw
sor5: http://www.youtube.com/watch?v=dL3DJFUKJ_I
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
válasz Laraxior #67175 üzenetére
Nem visítania, hanem teljesen már a hangszín. V10-nek magas hangja van, ugyanúgy ahogy a sor5-nek is.
Megközelítőleg szinte ugyanolyan hangjuk van:sor 3 = sor 6/v6 = v12
sor 5 = v10
Kakukktojás, vagy legalábbis eléggé nagy a különbség a sor4 és v8 között, de a v8 és v16 között már nincs.Ez csak érdekesség
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Vót má? Lada vs Porsche
Ha minden igaz akkor a Ladában 5.2 v10@turbo*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
bandus
veterán
válasz Kornel #67134 üzenetére
köszi mindkettőtöknek, és persze, hogy az, menni kellett pénzt költeni
és nem volt hely az aréna két szintes parkolójában, ez a durva, úgy kellett beugrani az asszonynak egy kiálló kocsi helyére, hogy be tudjam tenni a verdát és ne nyúlják le a kinézett helyet[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
neduddki
nagyúr
IH!
van 230V-ot elerhetoen ?
fagydugo hejjere be, beallaitod az induals elott kb 1h-ra es ~40fokso vized lesz /ami induals utan le 20 kornyueere/
szumma energoiamerleg ~kb egal, a motor kimeli ha idoben el tudod inditaniudv
neduddki
mod: ha kieg akor igen ne feledd nbu h4 60/55W: B3: 80/260h, Tc 160/400h, /nbp korabbi tablazatban benne van/
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
hdman
őstag
Sracok, ennek van ertelme? Csillaggarazsban all a kocsim, hajnalban indulok melozni es jonnek a hidegek... Hogy mukodik, hogy kell bekotni?
Sopron city :)
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #67155 üzenetére
HI!
nem tehetm akko rmeg ken hogy ojjelek:- ))) nem enyem a buli de cseszegetem hogy publikalja
aze ezzel megse kene....udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #67153 üzenetére
HI!
keytlen vagyk mert mert nelkuem ujjen halnatok meg, meg lattam padon mnd aketto :- )))
udv
neduddki
mod: persz e a jo resze igy is ugy fog...:- )))
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Tudom, koszi, olvastam meg ott van a tanksapkan is. A barummal kb. 2.3-at erzek optimalisnak, alatta kicsit nyulik a gumi.
Ezt a dunlopot most kb. 2.2-re fujtam, de lehet eleg lesz, pont fickosnak erzem igy. Kemenyebb az oldalfala, lehet azert, de lehet itt meg az ujdonsag varazsa.
A debica 2.3-nal razott.
-
Kornel
veterán
válasz tomcsi23 #67133 üzenetére
gondolom az is belejátszik, meg a fizetéses hétvége, de a legfőbb ok szerintem ez: Csak úgy lezártak egy sávot, megszívatták az autósokat
Vitézke Dávidka nagyon nincs a helyzet magaslatán, úgy néz ki itt csak mennek a dolgok maguktól, ami a közlekedést illeti... azaz nem mennek
-
neduddki
nagyúr
válasz blt.62 #67129 üzenetére
HI!
arra figylej hogy a ge es osramm 13.2V a filips meg 12,7V-ot tekiit referenci afeszucsegnek, ha ezt tudod szolgaltatni akkormeglepoen sokaig foga birni, de ahogy emlkedik a fesuzseg ugy csokken az letartam /a egyeb zavarok meg meg jobban temetik /
udv
neduddki
-
Kornel
veterán
-
bandus
veterán
kellene sos help: hungariarol tudok-e balra kanyarodni a kerepesire, az arena plaza fele?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-v-
addikt
Garantált 119e km, szervizkönyv
Megnézném, az tényleg valós-e 21 éves autóban 119e Mondjuk első tulaj .. -
szőröscica
addikt
Ezt viszont nem várhatjuk el. Mert akkor a gumigyártónak minden modellel minden szóbajöhető autón végig kellene néznie, hogy mi az optimális? Azért az egy 205/55 R16-nál, ami általános méretnek mondható manapság elég húzós munka lenne.
Úgyhogy mégis marad az autógyártó által megadott érték, és ha valami nagyon nem stimmel, mint pl. esetedben, akkor lehet utánaállítani.
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #67121 üzenetére
Nekem 2.2 - 2.0 a gyári. Az előző Yokohamával működött is kb. a 2.2, a Goodyear-be 2.4 kell ... sokkal puhább az oldalfala, azért. A yoko se volt xl-es súlyindexű emlékeim szerint. Szóval én amondó vagyok, kb. a gyári a mérvadó, de akörül az érték körül meg kísérletezős. Úgyhogy emiatt szerintem lenne értelme, meg logikus lenne, hogy a gumigyártók az egyes gumikhoz meg autótípusokhoz megadják a nyomást ...
De ez a vredestein azért érdekes, a gyári méretemhez legközelebbi mérethez a 2.2 - 2.0 helyett 2.6 - 2.9 -et ír Eleve terheletlenül előre kell több, mert 60-40 az autó súlyeloszlása .. kb. max terhelésen kell bele ennyi meg ilyen eloszlásban.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz szőröscica #67123 üzenetére
Ha érzem, hogy elmászik az úton, pl fékezéskor, akkor mindenképpen ránézek. Ilyenkor egyik gumi szokott kicsit engedni, amire ritkán, de volt már példa. Pl. szelepnél egy kis kosz. A másik, amikor némileg (5-10 fok) változik a napi hőmérséklet, akkor szintén.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
szőröscica
addikt
válasz tomcsi23 #67122 üzenetére
Nem tudok sajnos olyan oldalról, ahol ez így egyben le lenne írva.
Nyilván a helyes érdeklődési sorrend szerintem: B-oszlop/tanksapka, ha ott valamilyen oknál fogva nincs (gondolom törés/fényezés miatt), akkor kézikönyv, ha az sincs meg, akkor pedig lehet kérdezni/keresni a neten olyat, akinek megvan.
És persze gyakran ellenőrizni is kéne, amit bevallom őszintén, én nem szoktam megtenni. Csere után beállítom, és max. akkor nézem, ha hosszabb útra megyek (800+ km).
-
tomcsi23
veterán
válasz szőröscica #67121 üzenetére
Oké, rendben, de pont nem autógyártós oldalt linkeltél.
Minden jószándékod ellenére, elég nehéz olyan oldalt találni, ahol rendesen fel vannak tüntetve az értékek. Itt 2,3-2,3 van a tanksapkánál, mint ajánlott érték normál használatra, a linkelt oldal meg 2,9-3,0-akat ír. Kitapasztalva meg 2,4-2,2-vel használom. Talán a micslen oldalán voltak egészen közeli értékek.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
szőröscica
addikt
Azért mertem linkelni, mert az én autómhoz megadott érték stimmelt a gyárival. Ezek szerint nem minden autó esetében van így. Ezért a rossz linkért elnézést kérek.
Mindenki fújja úgy, ahogy vallása szeretné. Mindenesetre az autógyárakban okos emberek dolgoznak, akik valószínűleg kipróbálták és nem véletlenül, hasraütésszerűen mondták azt, hogy legyen X bar elöl, Y bar hátul.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #67117 üzenetére
Ez teljesen balfasz értékeket ír ez a kereső
Amúgy az előző Yokohamával jó volt a gyári érték, GY-t meg többre kell fújnom .. -
szőröscica
addikt
Nem, teljesen normális, hogy különböző nyomás van elöl és hátul.
Látom nagy a káosz a fejekben.
Az AUTÓGYÁRTÓ által megadott nyomásra kell fújni a kerekeket. Most azért a Vredestein oldalát linkeltem, mert ott találtam egy kereshető adatbázist, amiben azok is megtalálhatják a szükséges nyomásadatokat, akiknek valamilyen oknál fogva az autójukról hiányzik a szükséges nyomást jelölő matrica.Vendingo, Te pedig ezt írtad: [link]
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Síma H4-es izzót használok a picassomba, de egyszerűen nem vagyok megelégedve a fényerejével. Tudnátok olyan izzót ajánlani amelyik valóban odavágóan világít is? Olyan izzó kellene amelyik nem teszi tönkre a foncsort és a búrát ami nem is tudom,hogy üveg-e vagy műanyag a picassoba.
Szerintetek a Hella H4 standard izzónál jobban világít a Hella H4 +50%-os izzója? Használ valaki ilyen izzót?
Régebben volt nekem ilyen "erős" xenon hatású izzóm,de fél évente cserélni kellett,és nem volt olcsó. Picassóba kellene.MegtorloXp
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #67112 üzenetére
Hát nem tudom, csomó gyártó meg rohadtul nem adja meg, mennyi kell bele. Legalábbis good year-nél lófaxt se találtam tavasszal amikor néztem.
-
vendingo
veterán
Ezek szerint mégse az a megfelelő, ami a b oszlopra meg a tanksapkára van írva..
Vagy a vredestein tudja rosszul.joamilestoné: Nem állítottam tényként. Azt írtam, hogy: "nem tudom autóknál hogy van. "
Tényként így hangzott volna: Az a megfelelő, amit a gyártó megad az adott gumihoz![ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
giigz
veterán
válasz szőröscica #67112 üzenetére
És ilyenkor jön el az a kérdés, hogy akkor most elől-hátul különböző legyen a nyomás, vagy ugyanannyi? Mert a Vredi honlapján előlre 2,2-t ír, hátra 2,4-et... Nem úgy szokták, hogy mind a 4 kerékbe ugyanannyi?
-
-
vendingo
veterán
válasz szőröscica #67108 üzenetére
Nem tudom autóknál hogy van, de motoron (már többször kitárgyaltuk a motoros topicba), hogy gyártónként eltérő a megfelelő nyomás, hiába van fent ugyan az a méret.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
TaaT
nagyúr
Hát b+ ilyet tényleg nem
Give them hell Ukraine!
-
vendingo
veterán
válasz szőröscica #67103 üzenetére
Az csak a gyári gumira vonatkozó adat.
A gumik megfelelő nyomása márkánként/típusonként eltérő.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
DeFranco
nagyúr
nincs
#67102: nézd, én most azt is meghallom, ha a motortérbe tévedt légy pukizik egyet a boldogságtól, hogy ilyen jó helyen lehet, úgy hogy biztos csöndes a gumim... most fel is figyeltem rá (zárt ajtó, ablak mellett) hogy mi ez a gördülési hang, aztán rájöttem, hogy a mellettem levő yarisból jön... szerintem csendes, nincs hangja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest