- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Yiggdrasil #198693 üzenetére
Na közben megnéztük élőben is a Mégane-t, ezek a specifikációi:
- 2011/2., magyarországi, 2. tulajdonostól vesszük
- 1.6 benzin, K4MP8 motorkódú 99 LE, manual 5-ös váltóval
- 208.xxx km-t futott, 2023.02.04-ig műszakis
- valóban 400ezer forintos javításon volt márkaszervízben áprilisban, komplett vezérlés cserén, olajok, szűrők, fékbetétek is cserélve lettek
- állapotra tényleg nagyon szép, nincs rajta sérülés sehol, csak 1-2 nagyon pici karc, amit majd egy polírral megoldunk, belül is újszerű
- téli-nyári gumival 900-ért elhozhatjuk, még egy tetőboxot is kapunk hozzá ajándékbaÉs akkor itt jön az önsorsrontás: valami elképesztő mód nem mozgat meg bennem semmit ez az autó. Külsőre-belsőre olyan semmilyen számomra az egész. A motorja pedig szinte ugyanazt az érzést kelti, mint ami a 307-esben van, csak ez 100kg-al nehezebb is, amit érezni, én egyáltalán nem élveztem a próbakört (hiába, a kis TS Yaris elrontotta nekem ezeket az autókat örökre).
2 dolgot tudok elképzelni, vagy beleszeret a feleségem, eladjuk a 307-est végre, és ő elhasználja, én meg veszek magamnak valami szívemhez közelebbi modellt, vagy próbálok vele megbarátkozni, és ha nem sikerül, akkor eladom a nyár végén 1 millióért, hogy legalább az átírást ne bukjam el rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Jogász topic
- PlayStation 3
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest