-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Yiggdrasil #198693 üzenetére
Na közben megnéztük élőben is a Mégane-t, ezek a specifikációi:
- 2011/2., magyarországi, 2. tulajdonostól vesszük
- 1.6 benzin, K4MP8 motorkódú 99 LE, manual 5-ös váltóval
- 208.xxx km-t futott, 2023.02.04-ig műszakis
- valóban 400ezer forintos javításon volt márkaszervízben áprilisban, komplett vezérlés cserén, olajok, szűrők, fékbetétek is cserélve lettek
- állapotra tényleg nagyon szép, nincs rajta sérülés sehol, csak 1-2 nagyon pici karc, amit majd egy polírral megoldunk, belül is újszerű
- téli-nyári gumival 900-ért elhozhatjuk, még egy tetőboxot is kapunk hozzá ajándékbaÉs akkor itt jön az önsorsrontás: valami elképesztő mód nem mozgat meg bennem semmit ez az autó. Külsőre-belsőre olyan semmilyen számomra az egész. A motorja pedig szinte ugyanazt az érzést kelti, mint ami a 307-esben van, csak ez 100kg-al nehezebb is, amit érezni, én egyáltalán nem élveztem a próbakört (hiába, a kis TS Yaris elrontotta nekem ezeket az autókat örökre).
2 dolgot tudok elképzelni, vagy beleszeret a feleségem, eladjuk a 307-est végre, és ő elhasználja, én meg veszek magamnak valami szívemhez közelebbi modellt, vagy próbálok vele megbarátkozni, és ha nem sikerül, akkor eladom a nyár végén 1 millióért, hogy legalább az átírást ne bukjam el rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest