- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Eladom szeretett civicemet és szeretnék helyette másikat és hát elég bőségzavarban vagyok és elég sok lehetőség közül kell válasszak.
Keret 500tól 2m-ig. Ez egy kicsit tág és nem rögtön a 2 millás autóra akarok rárepülni. Ha van olcsóbb az igényeimnek megfelelő az is megteszi.
Benzin párti vagyok
Megbízható munkába járóst keresek és ne okozzon gondot egy 400km-út.
Ne legyen lomha. Leginkább lakott területen kívül használnám de városi rakéta is lehet.
Nem szeretek a piac aljáról válogatni inkább legyen 500al drágább de akkor legyen patika.Amiket eddig néztem:
-Régebbi type-r (igen munkába járós)
-Accord 2005-ös évjárattól. Ebből jöhet dízel is
-Seat Leon 1.6 2003 körüli
-Fiat Seicento 2004 körüli (ezt igazából a hondám mellé szerettem volna munkába járósnak)Ti milyen típusokat ajánlanátok még?
Mazda, suzuki, francia, román, német nagyon nem jöhet szóba, de kivételek vannak, mert rokon régi csapott hátú patika állapotú swiftjét megvenném ha eladná. (De ez nem jelenti azt hogy másik patika állapotú swiftet is megvennék)
Ha zavarosra sikerült akkor elnézést érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged