- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
Ma voltam egy Renault szalonban és megnéztem a Daciákat ha már arra jártam. Na, most erősen revideálnoom kell előző nézeteimet, miszerint három millából ezt kell venni,
Úgy kezdtem, hogy alánéztem az elsőnek (sandero stepway), ami ott volt, az biztosan nem lesz 15 éves. AZtán folytattam a beszállással. A kilincs már eleve borzasztó, de ezt még meg tudnám bocsájtani, ha belül nem lenne ugyanez a műanyag. Ami a kormányt borítja, az szintén borzalmas. csak másféle. Ami nagyobb baj, az a vezetési pozíció. Az ülésmagassággal nem játszottam, de a pedál-kormány távolság nem kicsit kényelmetlen. Én sem vagyok egy nagy autóvezető, néha feldob, néha nyűg, de aki minimálisan is szeretett valaha autót vezetni, az ordítva száll ki ebből. Az ülések más most gagyik, a szövetre kíváncsi leszek negyven fok melegben, de nagyobb probléma, hogy semmilyen tartása sincs. A legjobb dolog a csomagtartó volt, ott nincs kecmec jó is az ajtaja, nagy helyek vannak, valszeg pakolni is jó lesz benne. És ebben ki is merült. Még jó, hgy egy eladó sem ért rá....
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest