-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Tsebacsi #145691 üzenetére
(#145691) Tsebacsi Nem csak KRESZ-ből, eleve hogyan marad életben..
Egyszer belém tolattak a Tesco parkolóban, mivel kisváros ugye mindenki ismer mindenkit, bent vásárolunk az asszonnyal, jön szembe egyik haver: Te hallod, nekimentek a kocsidnak. Mondom mi van?? Azt mondja jaja, egy római.
Na, mondom ebből lesz még valami. Csávókám, egy Hyundai platóssal nekidurrant teljes erőből az autónak, a bal elejét levitte a francba, de olyan érdekes pózban is állt meg az autó, mert nem egyből ott állt meg, hanem egy 15 méterrel előrébb, szóval menekülőre fogta már, csak éppen NEM INDULT AZ AUTÓ.. Ekkor nagy bűnbánóan már ő is jött befelé,hogy szóljon a vevőszolgálaton, baleset történt.
Kitöltöttük a papírokat, életem első ügye volt, senkinél kártörténeti lap, mi legyen? Felhívtam karosszériás haverom, mondta, hogy elfogadják a történet lapot is. Te, hogy az mit írt le, csak ami megmaradt: "Tescó parkoloban", "Hunday gépjármüvel" "nekitólatam" "elissmerem vétkeségem" "szeméji számom".. Én imádkoztam, hogy a biztosítós elfogadja. Elfogadta szerencsére.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...