- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Nem értek egyet. Szerintem a böhöm nagy luxus hibrideknek nincs értelme. Csak ott ugye a pénzes vevőnek mindegy, hogy hibrid, vagy nem, szóval inkább akkor olyat vesz. Viszont az, hogy a Prius-ok 95%-a gyenge 99 lóerős, az nekem faszságnak tűnik. Egy 130-140 lóerős hibrid városi használatra majdnem annyira takarékos és praktikus lenne, de azért nem szenvedne meg, amikor néha elutazol vele nyaralni, kirándulni, akármi. Mert az emberek nagy része nem kizárólag városban vagy kizárólag autópályán használja az autóját. Én erre értettem, hogy arany középút. Persze létezik minimális számú ilyen autó, de most hány ember tud venni egy Lexus-t, amiket te is említettél.
8th: újonnan igaz, de a használt piacon már jóval kisebb a különbség. És minél nagyobb lenne (lehetne) a használt piac, annál jobban terjedne. Pl. egy használt Prius azért nem olyan drága. Na most ha lenne egy Octavia méretű, 140 lóerős hibrid, ami 5 évesen mondjuk 500-800 ezer Ft-tal drágább, mint az azonos kategóriájú nem hibid használtak, szerintem sokan szívesen fizetnének ennyit pluszban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen monitort vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...