Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
szente
addikt
válasz SaNyEe #28650 üzenetére
leírtam már,hogy hogyan gondoltam ezt a presztizs dolgot.de ha szerintetek ugyan olyan szinten áll egy suzuki mint egy ford vagy honda vagy tök mindegy mi és f@szságot beszélek,akkor ok.de légyszi ne írja le 10 ember,elhiszem sokkal kevesebbnek is...
térjünk vissza inkább a szavazásos indoklós dologra...lajafix:a határt húzzuk meg 1500cm3 alatt.1,4 16v?
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz szente #28648 üzenetére
a szemembe egyiknek sem, vagy max úgy tudnám ezt a kérdés megválaszolni hogy melyik van jobb szebb állapotban, de az sem azt jelenti hogy melyiknek nagyobb a presztízse.
de ebben az árkategoriában szerintem az kellene hogy fontos legyen, hogy:
-minél megbízhatóbb legyem
-minél olcsóbb fent tartású
-adott pénzért a legbiztonságosabb
-és minél felhasználó barátabbnem az hogy melyiknek mi virít az orrán és hogy más teljesen ismeretlenek mit gondolnak róla.
de ahogy Te érzed, ha akarod akkor presztízs alapján vegyél autót, de akkor a fordot, F astrat ki is húzhatód már nyugotan....
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
szente
addikt
válasz VR6-Fan #28652 üzenetére
a szempontokban teljesen igazad van,én is inkább ezeket tartom szem előtt(fentebb irtam is),azért vettem bele a swiftet is.csak tudom hogy 10 emberből 5 megszólna,hogy milyen szutykot vettem,ha a suzukit választanám.de ha sokatok szerint a suzukinál nincs jobb ebben az árkategóriában,akkor hallgatni fogok rátok hiszen azért kérdezlek titeket!
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz szente #28653 üzenetére
nem tudom hogy melyik stift-et vetted be a listába, a régit csak akkor, ha nem szeretsz száguldozni és nagy részt városban használod (ott talán kisebb az esély arra hogy 100-al valaki beléd durran)
mert a passzív védelmi "rendszerei" közelebb vannak a 30-hoz mint a 20-hoz.
az új stift viszont az elődhöz képest elég sokat fejlődőt, és nagy részt viszont a szerkezeti igénytelenségét megtartotta az előző generáció igénytelenségét.
viszont számomra akkor is egy pléh doboz..
F astra nem rossz abból valami felszereltebbet érdemes keresni 1,6-os motor viszont min (szerintem) és illik figyelni a rohadásra!
alkatrész meg van hozzá dögivel, és a bonyolultsága hasonlít egy vas szöghöz
-
szente
addikt
na tisztázzuk!a biztositásnál hol is van a határ az olcsóbb és a drágább között?1,6alatt az olcsóbb 1,6 felett drágább?
egyébként nem kell egy erőgép 30km sugarú körben mozognék nagy átlagban meg a városban.a bakonyi kanyargós,szerpentines utakon amúgy sem lehet annyira száguldozni.persze a nagypapa tempót sem szeretem.az 1,3 suzuki a 60 pacijával még kevés lenne,de az 1,6-os civic 100 körüli lóerejével meg már felesleges nekem.VR6-Fan:hát az új swift szerintem nem fér bele az 500k-s keretbe(sajnos,mert az még külsőre tetszik is)
lajafix:a rovernek nagyon tetszik a formája,meg a műszerfalon a faberakás pl.de úgy hallottam nem igazán megbízható fajta,meg mivel angol autó gondolom az alkatrész sem lehet hozzá a legolcsóbb.szóval ez nem hiszem hogy nagyon esélyes lenne.Khelben: presztizsnek nekem már elég ha nagytöbbség autó és nem "pléhdoboz" jelzővel illeti. nyilván nem gondolhatok ennyi pénzért aston marinokban saalenekben rojsz rojszokban( ) meg bentleykben(tuti nem így kell írni).azt hittem ez mindenki számára nyilván való.
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
szente
addikt
válasz Khelben #28659 üzenetére
ebben igazat adok neked,de van itt egy olyan háttér sztori,hogy haverom vett egyszer egy nissan micra-t és hónapokig sz@rrá szivattuk miatta,hogy női autó meg itt még napellenzős tükör is a vezető oldalon van,hogy a sofőr tudja magát sminkelni menet közben meg ilyenek.na én ezt a savazást nem szeretném megkapni.jó tudom megérdemelném... ha vennék én is egy swiftet(pl) akkor tudom hogy egyből erre is mindenki egyből ráugrana.ami nagyban csökkentené a felhasználói élményt.de ha azt mondjátok,hogy megéri ez a legjobb megoldás(fenntartási költséget,megbízhatóságot,kényelmet,alkatrész árakat figyelembe véve/persze a megfelelő sorrendben/),akkor lesz az mert ezek fontosabbak.
-
-
szente
addikt
válasz lajafix #28662 üzenetére
a 30 km-t elég necces lnne vele megtenni szerpentinen,de egyébként először egy motor volt tervbe csak azt nem tudnám hol tárolni.havi 70kból sajnos előtérbe kell helyezni az olcsóságot.nekem sem tetszik de ez van.
Khelben: neked csak olyan haverjaid/barátaid vannak akik csak csupa jó tulajdonsággal van felvértezve?
na még a végén meggyőzhető leszek!
egyébként a micra-ban csak ott van, a másik oldalon nincs! -
lsc
nagyúr
Citroen ds3. Pofás, kár hogy ez a cég gyártja , de talán sikerül "megjavulniuk" .[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
szente
addikt
nekem a mini cooper jut róla eszembe,pedig annyira nem is hasonlít.
!Overdose!:na akkor maradjunk 1,5 alatt.
lajafix:szerencsére ebből 15k-t kell haza adnom(még anyámékkal lakom),meg kb olyan 6k a telefonszámlám.ennyi a kiadásom egy hónapban.a többi meg csak magamra megy.így se lehet szerinted(60hó hitellel)?
-
Rick4
félisten
-
lajafix
addikt
-
lsc
nagyúr
Kicsit belezavarodtál, az aygo-c1-peugeot 107 egy soron, egy gyárban készül, azokkal nincs is annyi gond, főleg a benzinessel . Azt meg főleg nem értem hogy kerül képbe a ds3-mal, de gondolom Te érted, ez a lényeg . Kicsit erőltetett, de ennyit tudsz , azon meg már egyáltalán nem csodálkozok hogy párszor repültél .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
szente
addikt
válasz lajafix #28673 üzenetére
hát az a 15k az az hogy otthon lakom.rezsi,kaja,minden.persze ha ruha kell vagy ilyesmi akkor azt már magamnak kell megvenni.számolgattam és ha nem kell pl egy teljes motorgenerál 2havonta(jó persze túlzás)akkor elvileg megoldható.én sem vagyok benne teljesen biztos ebben még mert félek ha kifogok valami hulladékot és havonta vihetem szerelőhöz akkor tuti belebukok,de ha valami megbízható autót sikerül vennem akkor okés szerintem.de erről is meghallgatnám többek véleményét.eddig megoszlottak a vélemények az ismeretségi körömben.valaki azt mondja,hogy menne,valaki azt hogy hülyeséget csinálok.nagyon szeretnék egy autót,de belebukni nem akarok.lenne jobban fizető állás,de az sokkal kisebb cég,nagyobb rá az esély,hogy azt mondják viszlát.itt meg azért lassan 3 éve vagyok(ebből 2,5 diákmunka).
-
Rick4
félisten
Nem belezavarodtam, csak nem érted... Mi köze az én repülésemnek ahhoz, hogy megint szánalmasan próbálod megmagyarázni az előbb leírt baromságaidat? Ne izzad, már ismer mindenki... Nem is értem miért nem a mondandóm fontos, ezzel magadról állítasz ki bizonyítványt...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lsc
nagyúr
Ők gyártják a Citroen C1-et is, nem? Bezzeg ha Toyota Aygo-t mondok, sokkal jobban tetszik, holott tök ugyanaz... Téged is mások irányítanak a véleményükkel?
Magyarázd már el ez hogy kapcsolódik a ds3-hoz ? Vagy akár ehhez :Pofás, kár hogy ez a cég gyártja , de talán sikerül "megjavulniuk" .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
dokar
addikt
válasz szente #28675 üzenetére
én itt vagyok a szomszédban veszprémben. astra f (fapad edition) autót nyúzok, szerencsére csak 1.4, de 90 lovas és elvisz bárhová. olcsó hozzá minden. de az a havi 70k az nagyon kevés, hogy egy autót is fenntarts. bár szíved joga, de jól fontold meg. nekem a lakáshitel is "csak" havi 60k-ról indult, de aztán 90k lett belőle.
extra - SEXRay
-
Rick4
félisten
Ha nem tudsz párhuzamot vonni két gyártó két terméke között, arról én nem tehetek, nekik is, másoknak is sikerült. Fújsz a Citroenre, mert Citroen, és imádod a Toyotát, mert Toyota. De ezen kívül semmi konkrétum... Amit felhoztam, egy példa volt, hogy a két gyár még ugyanolyan minőségű terméket tud csinálni...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lsc
nagyúr
Hol írtam hogy bezzeg a toyota vagy hasonló ? Vagy talán tévedek és a citroen kiemelkedő minőségű kocsikat gyárt ? Ha ismernéd az aygo-t vagy a c1-et akkor azt is tudnád hogy a gyártósor ugyan közös, de más műszak szereli a két kocsit . De hát azután hogy a co az nem ívhegesztő mást nem is vártam, színvonalad a helyén /olyan mélyen hogy nem is látom/. Már csak magamat szidom hogy egyáltalán válaszoltam, de nem gond, én is tévedek nem egyszer . Erre sem fontos válaszolnod, én nem fogok .
Az élet kegyetlen .
-
Rick4
félisten
Jaa, értem, tehát még mindig a begyedben van az, amit a múltkor sem értettél meg elsőre... Ki kellene vizsgáltatnod magad... Ha meg nem válaszolsz, az is csak téged minősít...
-
fekeandras
őstag
Nem unjátok még?
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Tudja valaki mit is jelent pontosan ha egy autónak AF-es motorszáma van?
Aki tudja,ne kíméljen.Köszi
-
szente
addikt
na asszem sikerült róla lebeszélnetek... hitel nélkül sem ajánlotok ennyi pénzből autót?
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #28683 üzenetére
Én már nagyon unom, hogy állandóan értetlenkedik...
-
VR6-Fan
veterán
AF:[link][link] ez meg tényleg a legjobb dolog az egészben, gyak egy AF-s motorszámú autóba olyan 4 hengeres benzines agregátot teszel amit nem szégyelsz, persze ezt a törvény tíltja, és a hátósági plakettel való bármiféle vissza élés törvény sértő
TSCM meg az útodja tudtommal.
AF-as lehet a kasztni és a motor szám, külön vagy együtt is.
-
lajafix
addikt
-
fekeandras
őstag
válasz Winner_hun #28686 üzenetére
Milyen paraszt egy biztosító. Eleve a hozzáállásukkal vannak alapvető problémák. Ha egyszer tisztában vannak azzal, hogy a kollégájuk vitte be rosszul az adatokat a rendszerbe meddig tartott volna módosítani rajta? Az már egy más kérdés, hogy ha én így végeztem volna a munkámat páros lábbal rúgtak volna ki a francba. És szó ami szó, nem egy 2,5milliós suzukit vett az ember (nem mint ha akkor ez elfogadható eljárás lenne... ) hanem egy presztízs márkák közé sorolt autót. Ráadásul annyiért amennyiért más lakást vesz. Ezek után a bmw magyar góréja helyében elgondolkodnék azon, hogy továbbra is ezzel a biztosítóval kívánnék együttműködni vagy keresnék egy olyat amelyik vállalja is a szerződésbe lefektetett kötelezettségeit.
#28689: Plusz ha fővárosban él az illető és ráadásul még fiatal is akkor össze kell törni a malac perselyt ...
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz lajafix #28689 üzenetére
Azért ez az évi 200 szervizre a rosszabbik eset. Én Hondában vagyok otthon, nem tudom más ilyen korú autóhoz milyen az alkatrész ellátottság, de 4gen, 5gen Civic-hez, főleg a gyakori D15B2 motorral szereltekhez nevetséges áron van alkatrész a fórumon. 200-ért komplett autót veszel alkatrésznek.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
fekeandras
őstag
válasz !Overdose! #28691 üzenetére
Így van. Bár lehet, hogy összköltségnek értette: adók + biztosítás + üzemanyag + alkatrészek + munkadíj ...
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #28690 üzenetére
Igazából nem értem, hogy megvesz egy kocsit a kereskedésből, elromlik, és javítani kell. Eddig valóban olyan, mint a tesco-s botmixer. Szerződött a kereskedővel, javíttassa meg ő. Hogy jön ide a biztosító? Ez snassz garanciális javítás, amit a gyártó majd rendez a szerviz felé, és ennyi.
-
Integra
titán
[link]
lehet kövezni, de szvsz simán egyenértékű a minivel ha designról beszélünk......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz fekeandras #28695 üzenetére
ezt már nem akartam hozzátenni, hogy ne égjek akkorát, de ja, nekem is jobban tetszik, különösen belül
mondjuk nálam a 4 csavaros kerékagy nagy fekete pont..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs