Hirdetés
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Winner_hun #18909 üzenetére
A jelenlegi ár az 2008-ra vonatkozik, nyilván a biztosítók nem látnak előre évekre, hogy ugyanannyira le merjenek szerződni, ezt ők biztos nem ígérték meg. Ilyenkor az ár összeállítása úgy megy, hogy kiszámolják, hogy a hozzád hasonló korú, hasonló helyen lakó, és hasonló méretű, erejű autóval járó sofőrök mekkora pénzt fizettek be, és abból mennyit kellett kifizetni, vagyis a hozzád hasonlókkal alkotott csoport mennyi pénzt hoz, és mennyit visz. Ha sok kifizetés volt, emelni fognak. Nekem jelenleg 47ezer éviről ugyanott felmenne 54-re, de van 38-ért, 41ezerért is, szigorúan csak olyan cég jöhet számításba, akinek van irodája Szegeden, így marad a drágább.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
dabadab
titán
O, ez mar regi moka, eleg sok biztositonal van az, hogy az uj ugyfeleknek jobb ajanlatot adnak, mint a regieknek, igy ha bemesz hozzajuk, felmondod a szerzodest es ujat kotsz naluk (ill. ugyanezt megteszed a netrisken keresztul), akkor jobban jarsz, mint ha nem csinalnal semmit.
Hogy miert? Valoszinuleg a magasabb ar azoknak van, akik nem torodnek az egesszel es le lehet oket huzni, az alacsonyabb meg azoknak, akik rendesen szetneznek a piacon.DRM is theft
-
dragonfx
veterán
ja vannk ilyen vicces dolgok....pl:allianz sosem az olcsóságáról volt híres...mire adnak hirtelen 30% extra kedvezményt? ..valaki mozog náluk..mondhatna valamit...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #19149 üzenetére
és érzésre hogy változott?
csúszkálsz? nyúlik kanyarban? vagy most már kevésbé?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #19155 üzenetére
azt hiszem neked egy személyhez 150kmh alá 2.3 elől 2.2 hátul a gyári érték, vagyis, 2.4 és 2.3 simán jó
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #19170 üzenetére
igen, asszem ez az
és biztos van aki ilyet fújat...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Chieftec
őstag
válasz Winner_hun #19170 üzenetére
Milyen kocsid van??
-
anjani182
őstag
válasz Winner_hun #19176 üzenetére
Nem sok ez egy kicsit 2 milláért? 162 lóerő ide, vagy oda, de ez soknak tűnik...
MOD: értem, mennyi alatt gyorsul?
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
lorcsi
veterán
válasz Winner_hun #19819 üzenetére
attól függ mihez nézem, sellhez képest kb. 6-7Ft
valami jet van válunk mellette, itt csak 3-4 a különbség[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
-
Boxer001
veterán
válasz Winner_hun #20225 üzenetére
Maradsz Karácsony végéig?
Itt egyébként nincs olyan, hogy Mikulás, az majd 24-től jön...
És hogy milyen autót vegyél?
Amilyen tetszik. -
Boxer001
veterán
válasz Winner_hun #20229 üzenetére
Jól tetted.
Ezt vegyétek, igaz nagyobb szárny, meg kékebb fény kéne még alá. -
mayerlaci
senior tag
válasz Winner_hun #20297 üzenetére
Elnézést kérek, hogy elírtam.Ígérem többet nem fog elő fordulni.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Winner_hun #20716 üzenetére
MIert frusztrál téged,hogy öt frusztrálja hogy neki nem kell forgatni?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
VR6-Fan
veterán
válasz Winner_hun #20716 üzenetére
Text-nek mi köze van az én magán ügyemhez? (jó oké nyilvános forum stb, mondjuk addig meg se említettem a keleti piac termékeit), de azért kicsit se olyan h.sz.-t írt aminek provokatív a tartalma!? ill mit szól bele egy olyan dologba amihez nem ért(nem az autókhoz, ahhoz a típusúhoz)?
és ömlengést se folytatott itt senki a VW-ről, folytatás már privátban zajlott azt a h.sz.-emet is off-ba tettem.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #20744 üzenetére
még mozog..
ááá nem, már rég nem[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Viszlát
addikt
válasz Winner_hun #21119 üzenetére
10 éve vezetek, se nyugdíjas nem vagyok, se fuvarozó, de idén meg lesz a 400ezer.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Winner_hun #21119 üzenetére
Évi 20 ezer km az nem sok, annyi futásom az egyetemi évek alatt lesz, sőt...
Csak nyárra be van már tervezve egy 3 ezer km-es körút. -
!Overdose!
őstag
válasz Winner_hun #21229 üzenetére
Általában kisebb az átmérője, vastagabb a karimája és bőr! Van amelyik jól is néz ki. Van létjogusultsága, de én egy légzsákos kormányt nem cserélnék le sportkormányra.
Integra: zeoos
Tomoty: Ne foglalkozz a Totalcarral, olyat kérdezz akinek van ilyen autója és hasznája is nem csak egy fél napot ment vele. Nekem egyik ismerősömnek van egy 1.4-ese és a végletekig meg van vele elégedve. Ennyi pénzért azt kapta, amit várt!
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
AAA-555
csendes tag
válasz Winner_hun #21229 üzenetére
Miért (vagy miben) jó (vagy jobb) egy sportkormány?
Elvileg kisebb, ezért közvetlenebb, kisebb mozdulat kell ugyanakkora kormányfordításhoz.
Gyakorlatilag olyan kicsi az eltérés, hogy a kormánymű átalakítása nélkül elenyésző, tehát marad designelem. Aki meg emiatt kidobja a légzsákot, az meg is érdemli.a.k.a K63183N
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Winner_hun #21816 üzenetére
Tudom, csak ez így jobban hangzott.
-
Rick4
félisten
válasz Winner_hun #22535 üzenetére
nyilván ez van, mint az esetek döntő többségében, de joga van a helyes adatot is beírni, nem?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Boxer001
veterán
válasz Winner_hun #22970 üzenetére
Én is.
-
anjani182
őstag
válasz Winner_hun #22970 üzenetére
hobizoli: Bocsi, de ez a véleményem, szerintem egy 4-5 éves Corolla különb minden téren, mint egy új Peugeot, ez van, tapasztalatból mondom! A Fiat akkor milyen lehet? Vagy már szerinted odaver az összes japán gépnek? Ugyan már...
MOD: mégegyszer mondom, jelenleg is francia kocsim van, baja sose volt, és meg is marad a másik mellett!
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Samus
addikt
válasz Winner_hun #23030 üzenetére
Ez így olyan 70k körül van minden egyben. Ganyús volt, hogy miért ilyen olcsó...akkor úgy néz ki marad a jó öreg mazda. Erről vélemény? (Tudom, hűtőrács hiányzik, de ez legyen a legkevesebb, bár ez a firssen szervizelve gyanúra ad okot...bár 16 éves autóról beszélünk...)
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Khelben
nagyúr
válasz Winner_hun #23030 üzenetére
az a 17k nemtom honnan jött, 7000valamennyi a műszaki vizsga.
-
Khelben
nagyúr
válasz Winner_hun #23035 üzenetére
De miért ne menne oda? Minek fizet valaki 17k-t, ha 7ből is megvan?
-
Khelben
nagyúr
válasz Winner_hun #23035 üzenetére
De miért ne menne oda? Minek fizet valaki 17k-t, ha 7ből is megvan?
-
Khelben
nagyúr
válasz Winner_hun #23041 üzenetére
Sopronban biztosan van, én oda szoktam vinni, eddig mindegyik autómat gond nélkül levizsgáztatták.
Mondjuk nem szakadt roncsokkal járok, amiket kenőpénzekkel szoktak átrugdalni a vizsgán, meg nincs teleaggatva sufnituninggal a kocsi[ Szerkesztve ]
-
idtec
csendes tag
válasz Winner_hun #23227 üzenetére
Miért?
-
stichus
tag
teszteken kívül soha senki nem kopogtatja a műszerfalát, de még eszébe sem jut. ez a legjobb az egészben
-
Versus82
aktív tag
válasz Winner_hun #23246 üzenetére
ha beülök egy számomra ismeretlen autóba, kapásból végignézem+végigtapizom hogy mi vesz körül. sokat ülök autóban, igenis fontos hogy mit látok belül, mi vesz körül. a kopogós csúnya kifénylett fekete műanyagoktól én is rosszul vagyok, régi japán autók élen járnak ebben az iszonyat gagyi sztáljban. az új lexusokban már van anyag, faszányosak.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Khelben
nagyúr
A kopogós műanyag benyögéseket mindig megmosolygom
Pedig nem vicces, mert a rideg anyagokból készült belső sokkal hamarabb fog itt-ott elválni meg menet közben minden úthibán recsegni-ropogni.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Winner_hun #23248 üzenetére
Nem veszi meg?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Versus82
aktív tag
válasz Winner_hun #23248 üzenetére
DeadMeatnál a pont...
fekeandrás: azért mondtam hogy megtapizom, nem csak megnézem
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Enton
addikt
válasz Winner_hun #23256 üzenetére
Sebaj. Akkor mi értetük félre. Legközelebb jobban és többször átolvassuk.
Műanyag az műanyag, sok külömbség annyira, nem lehet, viszont ha menet közben kattog meg recseg/ropog, az már nem jó és könnyen el tudja vonni a figyelmet a vezetésről. Habár ekkor kell zenét hallgatni hangosan."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
válasz Winner_hun #23274 üzenetére
A félreértések elkerülése végett, még nem vittem oda semmit,csak telón informálódtam de nem is fogok
akkor fay utca vagy autoklub lesz! köszi a tippeket
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz Winner_hun #23381 üzenetére
Többnek nem fogok kinézni, mert fiatalos, jóképű vagyok. Azt remélem, hogy eljutok odáig.
Integra
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Winner_hun #23565 üzenetére
de soha sem lesz olyan hangja egy 4 hengeresnek sem mint egy 5 hengeres audinak, vagy bármilyen 6 hengeresnek.
de amúgy nekem sem tetszenek annyira a 4 hengeresek, esetleg 1-2 karbis vagy kugelfischeres "veseny" gépé...
-
AMD Power
titán
válasz Winner_hun #24406 üzenetére
Az is igaz.. De ennél az ADAC-nál csúnyán "maguk felé" húz a kezük...
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #24475 üzenetére
én most írattam az enyémet ugye a nevemre, 14700ft negyedévente, első biztosítás.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Winner_hun #25300 üzenetére
Suzukin és Astrán kívül értettem a kérdést
-
lsc
nagyúr
válasz Winner_hun #25339 üzenetére
Az ADAC szerint az akkumulátor mellett a kerekek, abroncsok is sok gondot okoznak. Mivel azonban ezek a meghibásodások nem a kereskedők, hanem elsősorban a tulajdonosok számlájára írhatók, nem számítódnak be a tesztbe.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
válasz Winner_hun #25370 üzenetére
Ha a többinek van jujj, az nem zavar, mi?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz Winner_hun #25378 üzenetére
Nyílván. Ha egy kicsit lemegy a határ, Téged még akkor is elkerül.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
hobizoli
nagyúr
válasz Winner_hun #25460 üzenetére
Nagyjabol. Nem csak a tankolast kell am kohogni...
Pl tegyuk fel, hogy 600k van autora, ebbol az az E34 mar 1:1 kijon.
Torleszto+Casco tema miatt kb 45k-l tobb a Swift per ho -ertelmes futamidovel szamolva-, benzinben meg kb 15k-val a Bimmer a tobb a masiknal.hobizoli
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
dragonfx
veterán
válasz Winner_hun #25439 üzenetére
mire?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
VR6-Fan
veterán
válasz Winner_hun #25472 üzenetére
[link] elvileg a Tiedre lehetne mert limitált példány szám.
-
VR6-Fan
veterán
válasz Winner_hun #25474 üzenetére
hobby kat. csak is.
hát elvileg a GTi-k se szorzámozotak, de azt elszokták fogadni.
egy mail-t szerintem megér.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest