Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Népítéleten nagyon sok jót írtak az 1.5dCi Cliokról.
-
fekeandras
őstag
Na ezen sírtam : [link].
Berakják egy A2 3L-hez egy benzintemető Renault motor fotóját .
Egy 3L-hez.
Ahogy Besenyő Pista bácsi mondaná: Nóórmááális!?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #16653 üzenetére
nem lehet, hogy az a csomagtartó, és a rönómotor ajándék?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
deicide
veterán
válasz (Kolombusz) #16643 üzenetére
az ablak bekötés kérdése, nekem megy kulcs nélkül is a le fel húzkodás, még a bezáráskor a riasztó is felhúzza magától az ablakokat...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
fekeandras
őstag
CO2 toplista
A harmadik helyezett az a 1.2 PD TDI ami a fentebb belinkelt A2 ben is van.A Renault motorja kb 3x annyit fogyaszt és 2x annyira környezetszennyező mint az Audi-é.(Az első két helyezett nem sorozatgyártású, csak kis szériában készült modell.Vagyis dízel létére ez a világ legkörnyezetkímélőbb sorozatgyártású motorja úgy hogy nincs rajta részecskeszűrő.Ha még az is lenne...)[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz fekeandras #16657 üzenetére
akkora a maradék kb 50le-je is (persze eco, mod off) elveszne
amúgy meg akkor is kormól, azzal nem lehet mit csinálni, és a teljes kipuffogó gáz mennyiséget se tudják újra vissza vezetni a motorba.
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
dokar
addikt
válasz fekeandras #16657 üzenetére
dízel létére ez a világ legkörnyezetkímélőbb sorozatgyártású motorja
csak CO2-ről volt szó, de tudjuk hogy más is távozik abból a csúnya kipufogóból, főleg korom ha dízel. egyébként a részecskeszűrő semmit sem csinál a CO2-vel.
extra - SEXRay
-
Omni
aktív tag
Hova érdemes műszaki vizsgára vinni az autót pesten? Esetleg tudtok valami olcsó, korrket helyet?
-
Mawyx
őstag
válasz Khelben #16662 üzenetére
Nekem 30ezer volt vidéken+20ezerért volt egy állítólagos hátsó fék csere . Nem én intéztem, de amikor meghallottam idegbajt kaptam Az átba*ós qrva**************
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz fekeandras #16666 üzenetére
Előtte elvittem a szerelőmhöz, hogy műszakira készülök, nézze át és cseréljük inkább vele amit kell, ő az állandó szerelőm, nyilván olcsóbb lesz. Azt mondta ez így patent, átmegy, első fékpofákat cseréltünk. Direkt kértem, hogy határeset se legyen, fék, kormánymű stb különben sem játék.
Előre oda kell menni és megkérdezni mi mennyi és legjobb ha választ magának az ember egy helyet és mindig odahordja. Ismeretlenként bellítva+magunk helyett mást küldve csak az átcseszés van
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Omni
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Az nkh-hoz fogom vinni, kb 2 héttel előre tudnak időpontot adni. Itt mindennel együtt 9700Ft
Az autoklubbot is felhívtuk, náluk cirka 18 000Ft a műszaki vizsga.
-
Viszlát
addikt
MAK felnikről ki mit tud? Keményebb, puhább fajta? Lehet jó, vagy felejtsem el?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
Integra
titán
válasz fekeandras #16679 üzenetére
ha azt mondom okádta, akkor okádta. ez nem a kis pamacs eresztgetés..
természetesen ez pont széthajtott darab lehetet.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Khelben
nagyúr
érdekes, én még olyan dízelt nem láttam, ami gyorsításkor nem füstölt.
persze felénk biztosan minden dízel széthajtott, főleg az L-es rendszámú audik, azok füstölnek a legjobban -
Viszlát
addikt
válasz Integra #16677 üzenetére
Fórumon több Accord tulajdonos is megnyugtatott, hogy nem lesz gondom vele. Végülis a Vectrán is két méretet ugrottam, azzal se volt gond. 235/40-es gumik elférnek, tehát mégcsak nem is lesz olyan hú de nagyon peres.
DeadMeat: ajjajj, pedig lett volna egy jó vétel.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Integra
titán
-
Viszlát
addikt
válasz #00809728 #16684 üzenetére
Nem fogom túl sokat használni Pesten, úgy tűnik sikerül elintézni a mélygarázst a cégnél.
Integra: a JDM milyen árban van ha ezek a ROTA-k 5-700 fontért mennek? Közben látom, hogy a szett ára ennyi, visszaszívva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hagyd,Ugy érzem felesleges...
-
nemma
addikt
Srácok, már egyszer linkeltem, csak nem kaptam választ. Véleményt szeretnék kérni!
Valamint, hogy mennyi egy ilyennek kb a kötelezője? Tudom, van ilyen kalkulátor, de nem értem mit kérdez Csak egy körülbelüli árat szeretnék tudni![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- Plazma TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kutya topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest