Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz deicide #23805 üzenetére
en bizom benne, a vilag vegere is elvisz na meg persze vissza
ahogy neztem a netrisken eleg szar konstrukciok vannak, alszom ra egyet
(mi olyan 3000 kmet fogunk menni, Dania oda vissza)[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
E-Max
tag
válasz deicide #24081 üzenetére
Régi cégnél F astrát kapott mindenki, rengeteget mentem velük, Bp-n belül, okádni tudok tőle, futómű új korukban jóvolt, aztán hatványozottan halt meg a pesti utakon, míg a többi hasonló kategória(corolla,focus,civic,stb....)sokkal jobban bírta.És pesten szó nélkül megette a 9litert, nem agyonpörgetve, hanem úgy, hogy max 3500-ig pörgettem, utána váltás...
Abban a lengéscsillapítók, rugók, szilentek, elektromos ablak motorok mindkét oldalon többször(akár 5-ször,6-szor is)romlottak el, de a motorjával is voltak gondok, mindemelett 4 évesen, mikor csere volt, már a nagyrészének rohadásnak indult a kerékívek, az ajtó zsanérok körül az a meg b oszlopok, a lökhárító alatt a kasztni, stb...
Nem egy darab, hanem 14darab volt belőle, mindben ültem, mindegyikkel ez volt a tapasztalat.
1.6-os 100lovasak voltak azok is, 4 ajtós, sedan kivitelben.
Talán comfort felszereltséggel.
Igaz, az enyém 1.5 évig volt meg, utána kaptam a zafirámat, ami 5 évig megvolt, azt imádtam, semmi baja nem volt, rengeteget mentem vele, heti 1000km sem volt ritka, az is comfort volt, de azon kívül, hogy egyszer meghalt a generátor talán, semmi baj nem volt vele.
És sok ismerősnek ma is megvan a zafirája, mindegyik hűen szolgál.
Ellenpéldaként egyik szomszédomnak f astrája van, de már 2003-as talán, classic, klíma, stb ami fontosabb dolog benne van, újonnan vette, most van benne 37ezer km, semmi baja nincs vele.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
Aktív témák
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest