Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
-
Integra
titán
volt, elég impresszív ahogy egy ekkora batár meglódul.
de ez is igazán az első két fokozatban jön ki legjobban (ha túléljük a szakadéknyi váltásokat), még hármas is kemény, utána már csak tol és tol de már sokkal szofisztikáltabban, az elején viszont tényleg durva.az autóskártyás kiscsávóval ne foglalkozz, lövése sincsen a fogyasztási dolgokról, csak már megint rájött a pofázzunk faszságokat 5 perc..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hát nézd..
én legalább vezettem pár száz km-t a c6-ot és nem egy újságcikkre csorgattam a nyálam.
aztán visszaültem egy vérbeli sportautóba és örömautóztam tovább, nem pedig egy gázosított roncs buszba..
ennyi...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
csúcsterhelésnél minden autó sokszorosát eszi, mint ami az átlag fogyasztása.
végsebesség környékén ez az érték pedig beáll konstans sokszorosára.
ezért van az, hogy a legnagyobb motorral szerelt és erős autók mind 50-70 litert esznek padlógáznál autópályán....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fekeandras
őstag
válasz Integra #17497 üzenetére
Ughh, az nem kevés.Nálunk a ZIL 131 tűzóltó kocsi (csurig vízzel) evett annyit mikor katona koromban off-roadoztunk vele 1,5órát Szabadszállás mellett a tankoknak csinált terep pályán .
72liter.Ilyen egy fost tutira nem vennék.Ha telne rá akkor sem biztos...
Nesze neked környezetvédelem.(#17504): Ezt a roncs buszt is gázosították: [link].
(Már ha a gázturbina gázosításnak számít )[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Integra #17504 üzenetére
ja, hogy te annak hiszel, amit itt olvasol? hát az is a te szűklátókörűségeted igazolja, de ez is legyen a te problémád. hogy én mit vezettem és mit nem, arról neked fogalmad sincs, pont nem te vagy az, akinek ezt értelme van elmesélni...tudod mit, inkább csak kinevetlek..bár kicsit sajnállak is..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
fekeandras
őstag
A régi első kasztnis S8 /4200ccm,V8,Quattro,3fővel/ (kb 2100kg összsúly) autópályán éjjel haza a ringről óra szerint 290km/h -nál (kb 275km/h) ivott 38-39litert.Azt egyáltalán nem tartom soknak.
Viszont a 72 liter az nagyon húzós.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz fekeandras #17510 üzenetére
a nagy amg-k is 60 körül esznek 260-270-nél.
ez meg egy jeep, nem személyautó. nyugodtan elhiheted, ahogy t1 is írta, itt akkora légellenállás van, hogy az borzalom.nekem kicsit kevésnek tűnik 290-hez 39 liter, mert én 35-37 körült etettem óra szerint 250-es tiltásnál teljesen gyári a8 4.2 quattro tiptroniccal.
az pedig biztos piszkált lehetett, mert soha nem megy annyit óra szerint sem gyári a8[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz fekeandras #17512 üzenetére
naja, ezek azért már ütös sebességek még autópályán is..
rohadtul észnél kell lenni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fekeandras
őstag
válasz Integra #17511 üzenetére
A8-ban van tiltás,az S8-ban nincs.Egyébként az utolsó csavarig teljesen gyári volt az autó.Semmi nem volt rajta "megtuningolva".Ez már nem az a kategória, amibe az ember belenyúlkál egy kis plusz erő miatt.Itt van néhány kép egy pár évvel ezelőtti szlalomversenyről.Mindenki azon röhögött, hogy ki az a hülye aki idejön csapatni egy ilyen bálnával.
Pár éve gazdátcserélt az autó.Azóta is ez az új tulaj szeme fénye.Remélem nem látja majd ezeket a képeket.[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz fekeandras #17514 üzenetére
Egy ilyen S8 nekem is kéne bár szuzuki után húzos lenne
-
Integra
titán
válasz fekeandras #17514 üzenetére
ja hogy sssssss...
elnézést, az lemaradt
akkor meg mondjuk még furcsább a fogyasztási érték mert legalább egy 10essel többet mondanék rá, de legyen...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz (Kolombusz) #17518 üzenetére
igazad van, absz.
csak akaratlanul is odanézel legalább egyszer.
-
trassher
addikt
válasz fekeandras #17521 üzenetére
Én meg az 1.0-ás váltóját aztán gyorsuljon aki tud. Lenne meglepi mikor meglódulna a gép.
Redmi Note 7
-
törölt tag
válasz fekeandras #17508 üzenetére
Jézusom milyen hangja van.
-
fekeandras
őstag
Ha esetleg valakinek az a perverz vágya támad hogy Swift-el bűntessen M3-as bömbit,meg evo6-ost akkor az őt keresse.A legjobb, hogy csak apróságokat kell cserélni a motoron és mehet is rá a csigusz.Az egész átépítés legköltségesebb része a turbó megvétele.A többi már pitscha költség.A végeredmény pedig elég meggyőző tud lenni...
-
trassher
addikt
-
t1
addikt
válasz fekeandras #17525 üzenetére
ez már valami
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #17508 üzenetére
akkor inkább már egy ilyen...[link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
DeadMeat
nagyúr
Akkor már inkább egy gtti,azon gyári a turbo
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz fekeandras #17530 üzenetére
Biztos ismered charade gtti.Van abbol is kocka,meg gömbölű. 1000ccm 3 henger turbó 100le gyárilag.Seggrakéta
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1129
addikt
válasz fekeandras #17532 üzenetére
Majdnem
-
DeadMeat
nagyúr
válasz fekeandras #17532 üzenetére
Majdnem ilyne vackot vettem,elvitték az orrom elol 4 éve.Volt egy piros itt vácon,teljesen kilakatolva,motor válto turbo,futómű rendbetéve.Utolsó szériás gomölyű,asszem 93-as volt a drága.Akkor volt 800e,fölémliitáltak sajna.....
-
TexT-BoY
addikt
áá
a legjobb konfig, egy GTTI + justy futomü... na az odavágós, csak nem olcsó összehozni.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Dumb
senior tag
1.3-ból 270 ló POSnak? Szép
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
hobizoli
nagyúr
Azert az a VEMS dolog kisse neccesebb aru cucc abban, mint a csiga...
Csak a csupasz vezerlo a legalapabb opciok nelkul is mar 120k, se bekabelezve, se felprogramozva nemvanik, csak odaadjak kezedbe a dobozt nesze fogd meg. Ha pl lehet hasznalni a gyari kabelkoteget es szenzorokat -vagy legalabbis egy reszet-, 2 kilo alatt akkor sem nagyon all meg mire roffen, WBO2 meg EGT-vel meg kb 250k az also hatarMegasquirt-l joval olcsobb, kb fele.
hobizoli
több drón kell ;P
-
Dirtyz
őstag
Nem tudja valaki, hogy az M7-en merre vannak telepített traffipaxok? Speedcam-os adatbázis Garminhoz nem az igazi..., ott már minden harmadik kilométerkő be van jelölve
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Integra
titán
-
nagyúr
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Calogero
addikt
-
dragonfx
veterán
válasz Calogero #17544 üzenetére
lol...nagyon gáz....a vége>>ön igényeinek megfelelő autot....van ilyen??..polski merci emblémával
más:
kár elájulni a turbos swifttől rövidtávon egyenesbe jo..utána meg kb 10x körbeautozza őt egy m3.sőt nem is kell m3......nem baj hiába veszít nekem akkor is az m3 kéne és nem egy sufnituning turbós swift amiben az első kanyarban megdöglök nagy eséllyel..mivel se fék, se futomű...se stabil kasztni nincs a mocierővel arányban..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest