Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz hobizoli #17538 üzenetére
A vezérlést meg lehet oldani sokkal olcsóbban is mint ahogy a pos-féle autóban van.Sőt...De ha csak utcára kell kocsi úgysem kell 280+ lóerő.Egy ilyen 750kg körüli kasztnival már 150ló is csodákra képes.Volt régebben pár Szuromi féle Swift turbó. 1,3liter/68lóból csináltak úgy 120lóerőt, hogy még butítottak is a motoron.Teljes egészében mechanikus vezérlést kapott."nulla" elektronika.Nem tudom hogyan sikerült összehozniuk.Nem láttam a kocsit személyesen.Megnézném szívesen mit hogyan...
-
hobizoli
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ötmilliárdot ér a legdrágább autó
Megvan minden idők legdrágább (hivatalosan) autója. Egy aukción 16,7 millió fontért kelt el egy Ferrari 250 GTO. Ez az összeg átszámítva 4,7 milliárd forint...Hivatalosan semmit nem árultak el a vevőről, aki 15 új Bugatti Veyron árát adta ezért a Ferrariért, csupán annyit tudni, hogy angol.
Ezt már nem veszitek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Dumb
senior tag
Men only! [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
nagyúr
válasz dragonfx #17549 üzenetére
akkor meg se írom, hogy faterom megint vett egy új béjemvét... szerintem nemnormális, de mindegy, ha ez kell neki...
inkább adná nekem azt a zsét, amit az amortizáción bukik...tök vicces, hogy leállítja magát a lámpánál a motor.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
Rick4
félisten
válasz bobsys #17559 üzenetére
ez csak azért van, hogy a kintről behozott, 250ezret futott gépeket ne kelljen a szegény népnek megvenni, mikor itthon tele van az összes kereskedés megkímélt, alig 100ezret futott törésmentes autóval...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagyúr
válasz Integra #17561 üzenetére
Részlet a lehallgatási jegyzőkönyvből:
– Figyelj, Gyuri, nem tudjuk tovább tartani ezt a regadót, ezek a rohadt EU-sok egyfolytában csesztetnek. Valahogy oldd meg, de ne kerüljön sokba, mert dől a költségvetés! És akkor te is!
– Mondjuk mi lenne, ha a hivatalok között békaügetésben kellene vinniük a papírokat, persze valami szuperszonikus szintidővel?
– Az nem jó, mert túlzottan nyilvánvaló kitolás. Olyat találj ki, amiért az ombudsmannak legalább ötször kell szólnia.
– Oké, asszem tudom a megoldást. Utánanézetek, hogy melyik a leglassabban megközelíthető vámhivatalunk.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
a_tesz
Korrektor
vajon csak én töröm a fejem azon, hogy hogy lehetne ezen ténylegesen változtatni? mármint most nem csak a regadóra gondolok, hanem úgy általánosságban ami ebben az országban folyik...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
fekeandras
őstag
válasz fokukac #17557 üzenetére
Azt már a Lupo3L is tudta 99-ben.Egyébként engem pl idegesít ez a funkció.
Rohadjon meg az illetékes.Inkább járjon a kispénzű magyar a régi életveszélyes környetetszennyező szar kocsikkal.Mert az autót csak kifizetné valahogy de az irreálisan magas reg.adót már képtelen kinyögni.Véletlenül nem arról volt szó pár éve hogy jogtalan a regisztrációs adó mértéke .Külföldről szerintem nem éri meg 1000/1300ccm feletti (benzin/dízel) autónál nagyobbat behozni.Csak egy-egy kivétel van...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hy!
Van egy eladó ford fiestám amit hírdetek a használtautón.Ma felhívott az AAA-tól egy csaj
kérdezi megvan még a ford fiesta?
én-igen meg van.
Minket érdekelne de mennyit tudnának alkudni.
mire én: 1480000ft az ára őn mire gondolt asszonyom?
1200000ft.Mire én: köszönöm Emese de nem eladó.
Másik telefonáló: őné az autó?
én: igen az enyém névre írva
Telefonáló: mióta van őnnél?
én:1hónapja
Telefonáló: leteszi semmi puszi-pá stb...Na ami a legjobb:
telefonáló: megvan még a ford
én: igen megvan
telefonáló: vissza tudna hívni mert őt komolyan érdekli.Hát nem tudom....
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz #00809728 #17570 üzenetére
Én pár éve hirdettem az audimat, egyszer csak megcsörgetnek egy számról, aztán fél perc múlva még egyszer, majd megint kicsivel később ismét. Gondoltam árokba fordult, és ennyi ereje még volt, vagy ilyesmi, csak visszahívom. Bemutatkozok, és mondom, hogy kaptam erről a számról hívást, ill nem is hívást, csak csörgetést, de abból többet is. Ja igen, hogy én kínálom az autót? Ja! Erre elkezdene kérdezni, mire félbeszakítom, hogy ha esetleg komolyan érdekel a verda, akkor leszel szives feltölteni a kártyádat, és hívj vissza, mesélek róla. Persze soha többé nem hívott...Sajnos vannak ilyenek..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
NoLF
veterán
válasz fekeandras #17574 üzenetére
én prohardveres üzletelésnél akkor írok smst ha nem veszi fel a telót, és nem reagál a pm-re vagy emailre. amúgy minden esetben felhívom, v ha nincs telószám akkor pm. de a fentiek esetén néha szükség van smsre is.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
válasz fekeandras #17574 üzenetére
azokat én leszarom.
ha valaki akar valamit, adás-vétel, akkor az ember felveszi a telefont és tárcsáz, nem pedig 60 ft-on cigánykodik...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dumb
senior tag
válasz fekeandras #17568 üzenetére
Ez autótól és embertől is függ, megéri-e neki, tud-e eleget rászánni. Én onnan vettem, és nem bántam meg. Itthon nem árulnak ilyen szépet, még kinnt is ritka ilyen árban. 1,2 volt a kocsi és 285 a regadó + 130 mire rendszám lett rajta . Eu2 2.5 TD, '90-es. Most egy éve van meg.[link] [link]
[ Szerkesztve ]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Timocicu
senior tag
Ha autóvásárlásra adom a fejem, akkor : Ő a nyerő!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
fekeandras
őstag
Persze az ha az ember kap egy sms-t amiben leírják mit akarnak az más.De mikor 15 perc alatt 3db "az sms feladója visszahívást kér" üzenetet kapok + mellé 10x megcsörget az már több mint dühítő.Mikor megunom és már kínomban felhívom csak hagyja már abba a szórakozást akkor jön a szöveg hogy "tesókám mennyi az alja? + mennyit lehet alkudni? + na add már ide annyiér..." stb...Mindenféle hülyeséget kérdezgetnek aztán a végén nem vesznek semmit."mert itt ennyi meg annyi te meg ennyit meg annyit kérsz érte"
Aki telepofára ilyen szinten rágja a szart attól megőrülök!Akkor vedd meg ott b@+!Elküldöm a fenébe...LOLDumb: Ezt mondtam én is.Csak ritkán éri meg ilyen autót behozatni mint pl a tiéd.Ehhez már fanatizmus kell.De látom nálad ez megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Spin
aktív tag
Éppen autó vásárlás előtt állok!Kíváncsi lennék ki mit ajánlana,vagy inkább "tapasztalatokra"!Az árkategória 1.500.000 huf lenne +/- egy pici. A márka?hm,Volkswagen konszernre szeretnék szűkíteni,de jöhet minden hátha megtetszik valami más is!
Valamint érdeklődnék(ha még belefér ebbe a témába),h valakinek van-e gyakorlati illetve elméleti tapasztalata kategória váltás terén kötelező biztosításnál!Gondolok itt konkrétan az 1500ccm kategória és az e fölötti kategória(2000ccm-ig) mondjuk negyed éves árkülönbségére!Persze nem forintra megegyező adatra gondoltam beérem valami "közelítő" értékkel is!
Előre is köszi!
Üdv!Üdv,Spin!
-
lsc
nagyúr
Pl. egy ilyen Toyota Avensis . Ez csak egy példa, van ebben az árban benzines, kombi, stb. .
Az élet kegyetlen .
-
Spin
aktív tag
Hm,nagyon jó ötletet adtál,ezt a kategóriát/márkát eddig nem is nagyon figyelgettem,de most elgondolkodtam!Ám,nem tudom,h a 2.0TD tehát a TD nem D4D,az még elő kamrás vagy már közvetlen motor lehet?Bár mivel általában 2000-es évjárat körül vannak gondolom,h már a közvetlen motort kapták meg...Mégis ha valaki meg tudna erősíteni megköszönném!
Üdv,Spin!
-
Qru
MODERÁTOR
Lenne egy dilemmám. Jelenleg van egy 11 éves első generációs Puntóm. Lassan kezd eléggé széthullani motorikusan. Bele kéne ölni egy rakat pénzt. Ha eladom akkor az anyagi keretet kitudom tolni kb 1 millióra. Érdemes-e (lehet-e kapni ennyi pénzért egyáltalán?) vmi normális, a meglévőnél jobb autóra lecserélni (itt elsősorban az olcsó fentartás a legfőbb szempont)?
A főgond, hogy innentől feneketlen bendő lesz a kocsim szépen sorban ki kell cserélni mindent ami sokbafog kerülni ugye. Anno ezt eljátszottam egy 120L-es Skodával végül 18 éves korában megváltam tőle mert...
Tudom 1 gurigából nem kapok új verdát. Kérdés, hogy csak egy ugyan ilyen "romhalmazt" tudnék venni vagy van vmi jobb alternatíva? (Hitelt alapból kizárom!) Vagy pumpáljam a pénzt a meglévőbe? Végülis erről legalább tudom, hogy nincs széthajtva, rendesen meg lett csinálva mikor tört stb.#nincsbennetarcsi
-
Versus82
aktív tag
válasz Timocicu #17579 üzenetére
Az alábbi lista az USA tíz legnépszerûbb prémium nõi autóját tartalmazza, a tulajdonlásuk aránya szerint csoportosítva:
1. Volvo S40: 54%
2. Jaguar X-Type: 51.2%
3. Lexus IS: 47.7%
4. Acura TSX: 47.3%
5. Mercedes-Benz C-Class: 47.2%
6. Lexus RX: 46.9%
7. Volvo V50: 46.6%
8. Acura RDX: 45.3%
9. Volvo S60: 45.1%
10. BMW X3: 44.6%2007-09-24
Forrás: a5.hu
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
törölt tag
válasz Integra #17577 üzenetére
voltunk keresni mr2-ket, celica-kat. Parom egyszercsak megallt egy s2000 elott es azota arrol abrandozik nem tudom neki megmagyarazni h nem lesz olyanunk... 'annyi penze se apamnak, se anyamnak...' ezek utan mar egy popec 3d civicnek sem fog tudni igazan orulni. No"k...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz dragonfx #17587 üzenetére
Igen, vmi német de főleg japánra gondoltam. A másik autó a családban egy Jazz, nagyon elégedett vok vele, keveset eszik (Jászberényben elkezdett világítani hogy fogytán a benya, nem szeretek vidéken tankolni és gondoltam, ááá ez simán haza visz még pestre. Így is lett, 3an ültünk a kocsiban, üres csomagtartó, 5-ösben 70-80-al gurultam haza a 3-ason. Otthon megnéztem az átlagfogyasztást: 3.5l nem hittem a szememnek) és azért lehet haladni is vele.
Szóval kizárólag városi használatra, szaladgálós, bevásárlós (nem kell nagy csomagtér sem) stb autónak. Nem baj, ha három ajtós. Lényeg, hogy viszonylag keveset egyen és azért legyen biztonságos is. Nem kell 26 légzsák csak több esélyem legyen benne a túlélésre mint egy alpakka swift-ben. 3 hengeres autót nem szívesen vennék, nem szeretem a kultúrálatlan járását ( újabb indok a lityós rízsrakéta ellen. Pedig tudom, hogy jó autó egyébként!!).
Múltkor próbáltam haver eladó 1.6-os 120 lovas régi Coltját (2 napig nálam volt). Nagyon jól ment de 8 lityit evett városban (igaz hajtottam is a gépet rendesen) és haver azt mondta inkább ne vegyem meg mert... pedig nagyon beleszerettem.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Elsőre vmi kisebb méretűre gondoltam, de ez is tetszik például. Bár az ilyen pimpelt verdáktól fázom, mert kitudja a kis taknyosa mennyire hajtotta szét. Hideg motorral 6000rpm rulz!
Bár lehet így "kapuzárási" pánik idején inkább mégis egy 1.6 VVTI Civic kéne a vérbő 126 pacijával...
#nincsbennetarcsi
-
NoLF
veterán
-
fekeandras
őstag
1millióból én a Golf 3 1.9TDi-t ajánlanám.Kiforrott megbízható kocsi,keveset fogyaszt,olcsó hozzá az alkatrész.Klasszisokkal jobb és megbízhatóbb kocsi mint a Punto.Az 1.9 AHU és AFN motor egyszerű mint egy faék.Tipushiba mentes.Nagyon tartós.Amennyivel többe kerül a fenttartása 2x annyit megspórolsz az üzemanyagon és a szervízelésen a Fiathoz képest.A foltozgatást nem ajánlanám,egyszerűen nem éri meg költeni rá.Ideig óráig jó lesz aztán kezdőnek a bajok előlről.(Mint a skodrinál)
Szerintem egy ilyennel nem járnál rosszul. -
t1
addikt
válasz fekeandras #17598 üzenetére
egy 96-os 3-as Golf? Hát nem tudom... inkább vmi fiatalabb benzines és nem VW
Aktív témák
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest