- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
bambano #6560 üzenetére
Ha komolyan kérdezed a dolgot, erre pont nem gondoltam még, szétszedni nem szeretném, mivel még sokáig garis. Csak annyit tudok mondani, hogy a hátulján nincs semmilyen kivágás/kivezetés külső antennának, így a házat is mókolni kellene + tapintásra valamilyen fémöntvényből van(van súlya is rendesen a kis termethez képest), biztos a jobb hőleadás érdekében, így ha sikerülne egy belső antennás bővítőkártyát belerakni le lenne árnyékolva az egész, nem sok rádióhullám jönne ki belőle. Az egész hátulja és teteje hűtőborda.
Általában a nyák-ot rögzítő csavarral szokták a testet a házra is, de ezt biztosan csak szétszedés után lehetne megmondani. Egyébként a bemeneti táp csatlakozója elég érdekesen van megoldva, alig tudtam csatlakoztatni, annyira labirintusszerűen kell a kábelt elvezetni.
Először én is a wifis változaton gondolkoztam, de még a mikrotik eu store-ban is 1-2 hónap késést írtak(magyar boltokban nem is volt megtalálható még akkor), végül a vezetékest választottam + cap ac-t, mert most igaz nincsenek egymástól nagyon távol, de később változhatnak a körülmények, stb. és árban kb ugyanaz, így megmarad a változtathatóság, mint opció későbbre.
Megnéztem az említett helyen, ott most van 245 € + pár € szállitási díj( azt nem tudom, hogy áfa különbözetet kell-e fizetni), a boltot nem ismerem, így nem tudok mondani róla semmit, max, hogy hetekkel előtte már itt látni lehetett előre a sima rb4011-et és a wifist is, mikor még magyarba semmi infó nem volt róla, a készletjelzőjük pedig pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest