- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Szerintem nekem jó lesz, mert még mindig 0-n állok és kellene a segítség. Angolul annyira nem vagyok profi, hogy mindent megértsek 100%-ban. Tanfolyamra elmenni nemigen fogok. Bár lehet megérné, de csak magam miatt csinálnám. Nem is tudom, mennyibe kerül egy tanfolyam. Más meg ne állítsa be, mert én szeretném tudni, hogy mi micsoda. Ha meg megtanulom, lehet tudom már alkalmazni is ezt a tudást több "munkámnál" is. (segíteni szoktam egy biztonsági cégnek, netes, hálózatos ügyekben)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kés topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest