- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Nekem a telefonomon is van FTP szerver, így wifin keresztül is el tudom érni a rajta levő fájlokat. De az sem a 21-es porton megy , hanem történetesen a 4021-es proton. A router esetében is hasonló lehetne helyzet. Pl. ftp://domain:62341 az FTP elérés, aki meg a 21-es porton akar bejönni az ugyanúgy mehet a feketelistára....
Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy szerintem akár egy "rendes irodában" is működhetne így a dolog. Az ilyen szűrésnek van még egy előnye, mégpedig: a hacker aki felkerül a feketelistára, onnantól kezvde a többi portot sem éri el - azaz minden más addig nyitott port az ő számára már zárva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Utolsó 2 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest