Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5047) janos666 válasza Kiratheonly (#5032) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Az érdekes. Nem tudtam, hogy jelentősen lassíthat a CAPsMAN.
Gondolom gigabites vonal volt az AP-k közt...?

Ma is játszottam vele kicsit és úgy tűnik a notik jobban szeretik, ha vízszintesen fekszik a kütyü (ahelyett, hogy a függőleges fallal párhuzamosan lóg egy kampóról), így kicsit magasabb jelszinteket jelez vissza egy fallal messzebbről.

Valamint frissítettem a legújabb RC-re (még a mozgatás előtt), és ebben már kicsit kevesebb dolog hiányzik a Winbox-on belül, de még nem 100%. Ez tudom, hogy ennyi mintából még lehet bármitől (időjárás, véletlen szórás, stb), de utána picit jobb sebességeket mértem (+ 10-20 Mbps, tehát még mindig nem hozza az elvi maxot közvetlen rálátással pár méterről se, de azért közeledik).

Még azon gondolkozom, hogy letekerem a CPU órajelet a minimum felajánlottra, mert még úgy is bőven soknak tűnik ez a CPU szimpla AP módhoz, hátha akkor kicsit hűvösebb lesz belül, ami jobb jel/zaj viszonyt hoz (nem mint ha forró lenne, de azért érezni, hogy melegszik).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.