Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5025) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ez a hAP ac² sokkal kisebb, mint gondoltam:[kép] és ugyan alap konfigurácival is bekapcsol egy RBGPOE-t a "1 / Internet / PoE-in" portra kötve (a mellé kapott 24V/0.8A tápot használtam a PoE injektorhoz), viszont picit kelemetlen meglepetés volt, hogy ezen a porton alapértelmezésben tűzfal fut, így MAC alapján sem találja meg a Winbox. Nem nagy probléma, de egy alapvetően AccessPoint-ról nem hittem, hogy alapesetben Router-ként fog viselkedni, főleg hogy csak ezen a porton fogad PoE-t, szóval kicsit meglepeheti azt, aki rögtön PoE-vel szeretné használni (vagy távolról reset-elni ilyenkor).

Jah, és így hogy beépített antennás, még talán elfért volna a mellé adott papírkán, ami 10 fotón át magyarázza a talp felpattintását, hogy merre érdemes forgatni a dobozt, mert godolom nem teljesen mindegy.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.